aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΣΤΙΒΟΣΕπιστρέφει δυναμικά το Limassol Triathlon

Επιστρέφει δυναμικά το Limassol Triathlon

Μοναδικό αθλητικό θέαμα επιφυλάσσει στο κοινό ο αγώνας Τριάθλου που πραγματοποιείται στο πλαίσιο των 21ων Λεμεσίων, την Κυριακή 17 Οκτωβρίου. Η εκκίνηση θα δοθεί στις 8:30π.μ., στην ανατολική πλευρά του Μόλου Λεμεσού.

Ο αγώνας που εντάσσεται στο αθλητικό καλεντάρι των Λεμεσίων και διεξάγεται με επιτυχία εδώ και αρκετά χρόνια από τον Τριαθλητικό Όμιλο Νηρέας σε συνεργασία με το Δήμο Λεμεσού, περιλαμβάνει δύο αποστάσεις: Sprint (750μ κολύμβηση, 20χλμ ποδηλασία, 5χλμ τρέξιμο) και Super Sprint (300μ κολύμβηση, 10χλμ ποδηλασία, 2.5χλμ τρέξιμο). Το σπριντ και σούπερ σπριντ τρίαθλο είναι ιδανικό για τους τριαθλητές οι οποίοι είναι νέοι στο σπορ ή αυτούς οι οποίοι είναι λάτρεις της ταχύτητας. Οι μικρές σχετικά αποστάσεις αλλά και το ιδανικά επίπεδο οδόστρωμα δίνουν στους συμμετέχοντες την ευκαιρία για καταπληκτικούς χρόνους.

Οι εγγραφές για το Limassol Triathlon θα πραγματοποιούνται μόνο ηλεκτρονικά, ενώ κατά τη διάρκεια του αγώνα θα ληφθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα για τον Covid-19, σύμφωνα με τις αποφάσεις του Υπουργείου Υγείας.

Για περισσότερες πληροφορίες, καθώς και εγγραφές οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν την ιστοσελίδα https://nireastriathlon.com/event/2021_limassol_triathlon/.

Σημειώνεται ότι τα «Λεμέσια», η μεγαλύτερη αθλητική διοργάνωση της Κύπρου, εντάσσονται στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για την  «Ευρωπαϊκή Πόλη Αθλητισμού», τίτλο που κατέκτησε η Λεμεσός ανάμεσα σε δεκάδες άλλες υποψήφιες πόλεις της Ευρώπης.

Η Λεμεσός αξίζει, μπορεί και διεκδικεί μεγάλες διακρίσεις!

Επίσημος Χορηγός Ευρωπαικής Πόλης Αθλητισμού: ΟΠΑΠ ΚΥΠΡΟΥ

Χορηγοί Λεμεσίων: Medochemie, Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ, Marlow Navigation

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ