aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΣΤΙΒΟΣΕπιστολή ΓΣΠ προς τον ΚΟΑ για το Εθνικό Στάδιο Στίβου - ΓΣΠ 

Επιστολή ΓΣΠ προς τον ΚΟΑ για το Εθνικό Στάδιο Στίβου – ΓΣΠ 

Με επιστολή του προς τον ΚΟΑ η διεύθυνση του ΓΣΠ τοποθετείται για την καθυστέρηση που προκύπτει σχετικά με την πρόβλημα ανακατασκευής του συνθετικού τάπητα στο Εθνικό Στάδιο Στίβου. Σημειώνει πως ο Κυπριακός Οργανισμός Αθλητισμού δεν μπορεί να ανταποκριθεί, με αποτέλεσμα το πρόβλημα να διαιωνίζεται με ορατό τον κίνδυνο αύξησης του κόστους υλοποίησης του έργου.

Η σχετική ενημέρωση

Παρά τις συνεχείς προσπάθειες που έγιναν μέχρι σήμερα, για να λήξει το πρόβλημα ανακατασκευής του συνθετικού τάπητα στο Εθνικό Στάδιο Στίβου, είναι φανερό ότι ο Κυπριακός Οργανισμός Αθλητισμού δεν μπορεί να ανταποκριθεί, με αποτέλεσμα το πρόβλημα να διαιωνίζεται.

Οι τιμές καθημερινά αυξάνονται λόγω της ενεργειακής κρίσης και ο εργολάβος του έργου δεν είναι βέβαιο ότι θα παραμείνει στις ίδιες τιμές της αρχικής προσφοράς του.

Ταυτόχρονα το Εθνικό Στάδιο Στίβου δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί και οι αθλητές είναι αδύνατο να προπονηθούν.

Η αναβλητικότητα στη λήψη απόφασης παρά τις εξαγγελίες που κατά καιρούς κοινοποιούνται στα ΜΜΕ, ζημιά μόνο προκαλεί, τόσο οικονομική για την αύξηση των τιμών, αλλά και στους ίδιους τους αθλητές.

Πιστεύουμε απόλυτα ότι εάν δεν υπάρξει άμεσα απόφαση, οι τιμές του έργου θα αλλάξουν και η όλη εργασία που έχει γίνει μέχρι σήμερα (προσφορές, κατακύρωση κ.λ.π.) θα ακυρωθούν.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Page 1
 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ