aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΣΤΙΒΟΣΕκατοντάδες δρομείς κάθε ηλικίας έτρεξαν στον 23ο Διεθνή Αγώνα Δρόμου «Μάριος Αγαθαγγέλου»

Εκατοντάδες δρομείς κάθε ηλικίας έτρεξαν στον 23ο Διεθνή Αγώνα Δρόμου «Μάριος Αγαθαγγέλου»

Με τη συμμετοχή εκατοντάδων δρομέων, πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία, την Κυριακή 7 Νοεμβρίου, ο 23ος Διεθνής Αγώνας Δρόμου Μάριος Αγαθαγγέλου.  

Ο αγώνας που περιλάμβανε τρεις διαδρομές των 10KM, των 3KM και τον Παιδικό Αγώνα Δρόμου 1KM, αποτελεί την κορωνίδα των Λεμεσίων, της μεγαλύτερης αθλητικής γιορτής της Κύπρου και διοργανώνεται κάθε χρόνο από το Δήμο Λεμεσού, εις µνήµη του αείμνηστου αθλητή και εκπαιδευτικού Μάριου Αγαθαγγέλου.

Δρομείς μεγάλων αποστάσεων, απλοί πολίτες και παιδιά απόλαυσαν τη χαρά της συμμετοχής, δοκίμασαν τα όρια και τις αντοχές τους και έζησαν μια ξεχωριστή εμπειρία περνώντας τη γραμμή του τερματισμού.

Ο αγώνας είχε και φέτος φιλανθρωπικό χαρακτήρα, καθώς τα καθαρά έσοδα από τις συμμετοχές θα δοθούν για την ενίσχυση του Ιδρύματος «Μικροί Ήρωες», που στόχο έχει τη στήριξη των οικογενειών παιδιών με καρκίνο και λευχαιμία που νοσηλεύονται στο Παιδοογκολογικό Τμήμα του Μακάρειου Νοσοκομείου.

Τα «Λεμέσια» εντάσσονται στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για την «Ευρωπαϊκή Πόλη Αθλητισμού», τίτλο που κατέκτησε η Λεμεσός ανάμεσα σε δεκάδες άλλες υποψήφιες πόλεις της Ευρώπης επιβεβαιώνοντας ότι: Η Λεμεσός αξίζει, μπορεί και διεκδικεί μεγάλες διακρίσεις!

Τα επίσημα αποτελέσματα του 23ου Διεθνή Αγώνα Δρόμου «Μάριος Αγαθαγγέλου» δημοσιεύονται στο Facebook page των Λεμεσίων.

Επίσημος Χορηγός Ευρωπαϊκής Πόλης Αθλητισμού: ΟΠΑΠ ΚΥΠΡΟΥ

Χορηγοί Λεμεσίων: Medochemie, Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ, Marlow Navigation / Υποστηρικτής: Σωματείο Δρομέων Κύπρου «Περικλής Δημητρίου», ACS Courier Cyprus.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ