aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΣΤΙΒΟΣΕυχαριστίες Μίλαν Τραϊκοβιτς  στον ΚΟΑ για τη στήριξη του

Ευχαριστίες Μίλαν Τραϊκοβιτς  στον ΚΟΑ για τη στήριξη του

«Απευθύνω θερμές ευχαριστίες στον Κυπριακό Οργανισμό Αθλητισμού για τη διαχρονική στήριξη του, ιδιαίτερα  τώρα που βρίσκομαι στην Αμερική. Για την απόφαση μου να μεταβώ στην Αμερική για καλύτερες και σύγχρονες  συνθήκες προετοιμασίας, ο ρόλος του ΚΟΑ υπήρξε καθοριστικός. Ευχαριστώ τον Πρόεδρο και το Διοικητικό Συμβούλιο του ΚΟΑ για τη συνολική σταθερή στήριξη τους προς το πρόσωπο μου. Εγώ με τη σειρά μου θα καταβάλω κάθε δυνατή προσπάθεια να χαρίσω επιτυχίες στην Κύπρο και στον αθλητισμό μας στους προσεχείς Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο». Αυτά τα λόγια τόνισε ο πρωταθλητής μας στον στίβο Μίλαν Τραϊκοβιτς στη συνάντηση που είχε με το ΔΣ ΚΟΑ την Τρίτη 6 Απριλίου 2021.

Ο Πρόεδρος του ΚΟΑ Ανδρέας Μιχαηλίδης καλωσορίζοντας τον Μίλαν Τραϊκοβιτς, τόνισε ότι είναι ένας εξαιρετικός αθλητής με ήθος, που με τις επιτυχίες του μάς έχει κάμει να νιώθουμε ξεχωριστή περηφάνια. Οι διεθνείς του επιτυχίες προβάλλουν την Κύπρο και τον αθλητισμό μας. Ο κ. Μιχαηλίδης ανέφερε επίσης ότι ο ΚΟΑ θα συνεχίσει να στηρίζει τον Μίλαν στην προσπάθεια του για πρωταθλητισμό, με την ευχή στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο να ανεβεί στο ψηλότερο βάθρο.

Ο Μίλαν Τραϊκοβιτς στη συνέχεια ανέλυσε τον προγραμματισμό του ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων, ενώ μεταβαίνει εκ νέου στην Αμερική για να συνεχίσει την εντατική του προετοιμασία.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ