aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΣΤΙΒΟΣΈδωσαν τα χέρια Γ.Σ.Π και ΦΟΡΟΥΜ

Έδωσαν τα χέρια Γ.Σ.Π και ΦΟΡΟΥΜ

Η στρατηγικής σημασίας συνεργασία του Αθλητικού Τμήματος της Ιδιωτικής Σχολής Φόρουμ με το ΓΣΠ επικυρώθηκε στα γραφεία του ΓΣΠ σε συνάντηση που είχαν την Τετάρτη 3 Οκτωβρίου, ο Γενικός Διευθυντής της Ιδιωτικής Σχολής Φόρουμ κ. Γιώργος Τζιαπούρας με τον Γενικό Διευθυντή του Γ.Σ.Π κ.Φοίβο Κωνσταντινίδη

Η Ιδιωτική Σχολή Φόρουμ, από το τρέχων ακαδημαϊκό έτος, έχει εντάξει στο πρόγραμμα του αθλητικού τμήματος, πέραν από το ποδόσφαιρο, και τα αθλήματα του στίβου και της κολύμβησης.

Η Διεύθυνση του Φόρουμ προσφέρει, μέσω αυτής της συνεργασίας με τον Γυμναστικό Σύλλογο Παγκύπρια, τη δυνατότητα στους μαθητές/αθλητές της να προπονούνται στις κορυφαίες εγκαταστάσεις στίβου στην Κύπρο.

Ο Γενικός Διευθυντής του Γ.Σ.Π κ.Φοίβος Κωνσταντινίδης δήλωσε απόλυτα ικανοποιημένος από τη συνεργασία με την Ιδιωτική Σχολή Φόρουμ:

«Πιστεύουμε στη σωστή προπόνηση όλων των αθλητών. Εκτός από τις εγκαταστάσεις μας, είμαστε έτοιμοι να προσφέρουμε και επιστημονική υποστήριξη στους μαθητές του Αθλητικού Τμήματος του Φόρουμ. Προσβλέπουμε σε μία άψογη συνεργασία ανάμεσα στις δύο πλευρές».

Από την πλευρά του ο Γενικός Διευθυντής της Ιδιωτικής Σχολής Φόρουμ κ.Γιώργος Τζιαπούρας εξέφρασε την απόλυτη ικανοποίηση του για την συνεργασία με το Γ.Σ.Π και ευχαρίστησε προσωπικά τον κ.Φοίβο Κωνσταντινίδη.

«Είμαστε απόλυτα ικανοποιημένοι γιατί οι μαθητές του Αθλητικού Τμήματος μας έχουν την ευκαιρία να προπονούνται στις κορυφαίες εγκαταστάσεις στίβου στην Κύπρο. Αυτό από μόνο του ήταν ζητούμενο για εμάς. Από φέτος έχουμε υποδεχτεί μαθητές που φοιτούν στο Αθλητικό τμήμα και ασχολούνται με τον στίβο και είμαστε χαρούμενοι που τους προσφέρουμε τις καλύτερες συνθήκες προπόνησης σε συνάρτηση με το υψηλό επίπεδο ακαδημαϊκών σπουδών» ανέφερε ο κ.Τζιαπούρας.

Η φιλοσοφία του Αθλητικού τμήματος είναι η πολύπλευρη στήριξη των μαθητών που προσβλέπουν σε μία πετυχημένη σταδιοδρομία τόσο στον ακαδημαϊκό τομέα όσο και στον χώρο του Αθλητισμού.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ