aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΣΤΙΒΟΣΔέκαθλο-Έπταθλο: Κωνσταντίνου και Σταύρου οι νικητές

Δέκαθλο-Έπταθλο: Κωνσταντίνου και Σταύρου οι νικητές

Ο Δημήτρης Κωνσταντίνου και η Ζωή Σταύρου του Γ.Σ. Κόροιβος Πάφου ήταν οι νικητές του Παγκυπρίου Πρωταθλήματος δεκάθλου ανδρών και επτάθλου γυναικών που ολοκληρώθηκαν χθες.

Ο Δημήτρης Κωνσταντίνου συγκέντρωσε 5635 βαθμούς και τον ακολούθησαν στη δεύτερη θέση ο Χρήστος Παπαδόπουλος του ΓΣΟ με 5356 βαθμούς και ο Γιώργος Κανάρης του ΓΣΚ με 5093 βαθμούς.

Η Ζωή Σταύρου στο έπταθλο γυναικών συγκέντρωσε  4148 βαθμούς, ενώ στη δεύτερη θέση ήταν η Ραφαηλία Ιωάννου του ΓΣΟ με 4067 βαθμούς και η Χαριθέα Ηρακλέους του ΓΣΟ στην Τρίτη θέση με 3329 βαθμούς.

Στο δέκαθλο εφήβων και στο έπταθλο νεανίδων ξεχώρισε ο ΓΣΟ με στις Χρήστο Παπαδόπουλο να καταλαμβάνει την πρώτη θέση στην κατηγορία Εφήβων και τη Χαριθέα Ηρακλέους να είναι η νικήτρια στο έπταθλο Νεανίδων.

Μετά την ολοκλήρωση του Επτάθλου Νεανίδων ο Γ.Σ. Ολύμπια Λεμεσού αναδείχθηκε πολυνίκης σύλλογος στο αντίστοιχο πρωτάθλημα του 2016. Ο σύλλογος στις Λεμεσού ήταν ο πολυνίκης και στην κατηγορία Εφήβων μετά την διεξαγωγή του Παγκυπρίου Πρωταθλήματος που έγινε στη Λευκωσία στις 23 έως 24 Απριλίου.

ΤΑ ΤΕΛΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Κωνσταντίνου Δημήτρης – ΓΣΚ          5635

Παπαδόπουλος Χρήστος – ΓΣΟ          5356

Κανάρης Γεώργιος – ΓΣΚ         5093

Γιάγκου Βασίλης – ΓΣΟ           4226

Στίγγας Μενέλαος –ΓΣΟ          4157

Ιωάννου Δανιήλ – ΓΣΟ            3818

Λαμπριανού Δημήτρης –ΓΣΟ 3516

 

 

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ