aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΣΤΙΒΟΣ«Χρυσός» (με ρεκόρ) και στο Μόναχο ο Τεντόγλου!

«Χρυσός» (με ρεκόρ) και στο Μόναχο ο Τεντόγλου!

Πρωταθλητής Ευρώπης στο μήκος ο Τεντόγλου! Με άλμα στα 8,52 μ, το οποίο ήταν και ρεκόρ αγώνων, ο Έλληνας αθλητής πανηγύρισε το χρυσό μετάλλιο στο μήκος μέσα στο Μόναχο.

Παρέμεινε στην κορυφή της Ευρώπης το μήκος ο Μίλτος Τεντόγλου. Ο «χρυσός» Ολυμπιονίκης του Τόκιο και παγκόσμιος πρωταθλητής κλειστού στο Βελιγράδι στο αγώνισμα «πέταξε» στον τελικό και έφτασε στα 8.52 στην τρίτη του προσπάθεια, που αποτελεί ρεκόρ αγώνων μετά το 8.47 του Κρίστιαν Ρέιφ στη Βαρκελώνη το 2010, «επισφραγίζοντας» ουσιαστικά την πρώτη θέση που είχε καπαρώσει» από το δεύτερο άλμα του και έπειτα, αφού είχε ξεφύγει πολύ από τους αντιπάλους του.

Ο Έλληνας σταρ ξεκίνησε με άκυρο άλμα, συνέχισε με 8.23, 8.35, έφτασε στην καλύτερη φετινή του επίδοση και άφησε τις δύο τελευταίες του προσπάθειες, αφού είδε πως δεν πρόκειται να απειληθεί ποτέ η πρωτιά του.

Έτσι, έφτασε στη δεύτερη συνεχόμενη επιτυχία του στη διοργάνωση μετά το 2018 στο Βερολίνο και συνέχισε την κυριαρχία του στις μεγάλες διοργανώσεις.

Δεύτερος ήταν ο Βρετανός Γιάκομπ Φίντσαμ-Ντιουκς με 8.06 με την καλύτερη φετινή του επίδοση και τρίτος ο Σουηδός Τομπίας Μόντλερ με το ίδιο άλμα, αλλά χειρότερες προσπάθειες συνολικά.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ