aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΣΤΙΒΟΣΧρονιά επιτυχιών για τον ΓΣΟ και τον Κυπριακό Αθλητικό Στίβο

Χρονιά επιτυχιών για τον ΓΣΟ και τον Κυπριακό Αθλητικό Στίβο

Το 2016 είναι μια χρονιά με μεγάλες επιτυχίες για τον Κυπριακό Αθλητικό Στίβο και το ΓΣΟ.

Λίγες μέρες πριν την έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων του Ρίο, στους οποίους θα συμμετέχουν δύο αθλητές του ΓΣΟ, ο Κυριάκος Ιωάννου στο άλμα σε ύψος και ο Μίλαν Τραϊκοβιτς στα 110 μέτρα εμπόδια, μπορούμε να αναφέρουμε τις μέχρι τώρα επιτυχίες των αθλητών και των αθλητριών μας σε Συλλογικό και ατομικό επίπεδο.

Ο ΓΣΟ κατά τη φετινή χρονιά κατέκτησε την πρώτη θέση σε 3 από τις 6 κατηγορίες στα Παγκύπρια Πρωταθλήματα (Εφήβων, Νεανίδων, και Παίδων) τη δεύτερη θέση σε δύο κατηγορίες (Αντρών και Γυναικών) και την τρίτη θέση σε μια κατηγορία (Κορασίδων).

Σε ατομικό επίπεδο οι αθλητές και οι αθλήτριες μας είχαν τις πιο κάτω διεθνείς επιτυχίες:

α) Ο Μίλαν Τραϊκοβιτς, στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στο Άμστερνταμ, πέτυχε νέο παγκύπριο ρεκόρ με 13.39 στα 110 μ. εμπόδια και παράλληλα εξασφάλισε τη συμμετοχή του στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο. Στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κατέκτησε τελικά την 5η θέση.

β) Ο Μίλαν Τραίκοβιτς συμμετείχε και στους Βαλκανικούς Αγώνες που έγιναν στις 26 Ιουνίου 2016 στο Πιτέστι της Ρουμανίας, όπου εξασφάλισε την πρώτη θέση και πήρε χρυσό μετάλλιο, στα 110μ. εμπόδια με χρόνο 13,73.

γ) Ο Γιώργος Κονιαράκης κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στην δισκοβολία στην Παγκόσμια Γυμνασιάδα που έγινε στην Τραπεζούντας της Τουρκίας, στις 14 Ιουλίου 2016, με βολή 62,06μ.

δ) Ο Γιώργος Κονιαράκης κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στην δισκοβολία και στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Παίδων που διεξήχθηκε στην Τυφλίδα της Γεωργίας, στις 17 Ιουλίου 2016,  με βολή 62,16μ.

ε) Στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα κάτω των 18 ετών που έγινε το Σάββατο   2 Ιουλίου 2016 στο Κρούσεβατς της Σερβίας, ο Γιώργος Κονιαράκης, αθλητής του ΓΣΟ, κέρδισε το χρυσό μετάλλιο στη δισκοβολία με βολή 61,34μ. και αναδείχτηκε ως ο κορυφαίος στον κόσμο αθλητής για το 2016!

στ) Ο Τζιακούρης Κωνσταντίνος, επίσης στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα κάτω των 18 ετών, κατετάγη 7ος στα 110μ. εμπόδια με επίδοση 14,84.

ζ) Ο Ανδρέας Χρίστου, με βολή 57,80μ. κατέλαβε την 2η θέση στο Δίσκο Ανδρών, στους Αγώνες Μικρών Κρατών Ευρώπης που διεξήχθησαν στην Μάλτα,  στις  10 και 11 Ιουνίου 2016

η) Στους ίδιους αγώνες, η Ανδρονίκη Λαδά  με βολή 52,31μ. κατέλαβε την 3η θέση στον Δίσκο Γυναικών

θ) Στους ίδιους αγώνες, ο Παϊσιος Δημητριάδης  με χρόνο 10,86 κατέλαβε την 2η θέση στα 100μ. Ανδρών.

ι) Ο Ραφαήλ Αντωνίου, συμμετείχε στους Μεσογειακούς Αγώνες U23, που διεξήχθησαν στην Τυνησία στις 6/6/2016 και κατέλαβε την 2η θέση με βολή 54,41μ.

Ο ΓΣΟ εκφράζει τα θερμά του συγχαρητήρια στους αθλητές του, στους γονείς και προπονητές των αθλητών για τις εξαίρετες επιδόσεις τους και τους εύχεται νέες επιτυχίες.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ