aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΣΤΙΒΟΣΑπόλυτα επιτυχημένοι οι αγώνες του ΓΣΠ

Απόλυτα επιτυχημένοι οι αγώνες του ΓΣΠ

Δεκάδες αθλήτριες και αθλητές κάθε ηλικίας έλαβαν μέρος στο ανοικτό και Παγκύπριο Πρωτάθλημα Μισού Μαραθωνίου ανδρών και γυναικών, καθώς και στους Αγώνες Δρόμου 5000μ και 1000μ για παιδιά ηλικίας 8-12, που διοργάνωσε ο ΓΣΠ, στις 12 Φεβρουαρίου 2017.

Η όλη διοργάνωση τελούσε υπό την αιγίδα της ΚΟΕΑΣ και η εκκίνηση και ο τερματισμός όλων των αγώνων έγιναν στο Εθνικό Στάδιο Στίβου ΓΣΠ, στη Λευκωσία. Τον αγώνα Μισού Μαραθωνίου Ανδρών κέρδισε ο Μάριους Πούσκας του ΓΣΟ, με χρόνο 1.14.28, δεύτερος ο Καζαχούμ Αχμέτ του ΓΣΠ με 1.18.45 και τρίτος ο Χαράλαμπος Ιωάννου του ΓΣΟ, με 1.19.24.

Στις γυναίκες πρώτη ήταν η Takmara Hachlick του ΓΣΟ, με 1.21.04, δεύτερη η Ιουλία Ανδρέου του ΓΣΠ, με 1.32.12 και τρίτη η Κάρμεν Μαχαιριώτου του ΓΣΠ με 1.34.30. Νικητής στον Αγώνα 5000μ ανδρών ήταν ο Χάρης Οικονόμου με χρόνο 18’25 και στις Γυναίκες η Άννα-Αγγελική Ζαννέτου, με 22’38. Τον αγώνα 1000μ Αγοριών κέρδισε ο Ανδρέας Φράγκου και των κοριτσιών η Σταύρια Αγγελή. Όλα τα αποτελέσματα είναι αναρτημένα στην ιστοσελίδα του ΓΣΠ (www.gsp.org.cy).

Μέρος των εσόδων θα δοθούν στον Αντικαρκινικό Σύνδεσμο Κύπρου για την ενίσχυση του Κέντρου Ανακουφιστικής Φροντίδας «Αροδαφνούσα» και στο Κέντρο Προληπτικής Παιδιατρικής Λεμεσού. Ο ΓΣΠ ευχαριστεί θερμά τους χορηγούς της εκδήλωσης ΟΠΑΠ Κύπρου και ΚΕΟ καθώς και τους υποστηρικτές Nurofen, Eat natural και Pro Action.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ