Αναστασιάδης, ΚΟΑ και ΚΟΕ συγχαίρουν κι αποθεώνουν τον Τραΐκοβιτς

Συγχαρητήρια στον Μίλαν Τραΐκοβιτς για το χρυσό μετάλλιο που κατέκτησε στα 60 μέτρα μετ’ εμποδίων στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου στη Γλασκώβη, έστειλε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης με ανάρτησή του στο Twitter και με ανακοίνωση τους ο Κυπριακός Οργανισμός Αθλητισμού κι η Κυπριακή Ολυμπιακή Επιτροπή. Πρόκειται για το πρώτο χρυσό που κατέκτησε ποτέ η Κύπρος στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στίβου.

«Μπράβο Μίλαν Τραΐκοβιτς, υπέροχη η προσπάθειά σου, εκπληκτικό το αποτέλεσμα. Να χαρείς την κορυφή στον κλειστό στίβο και να συνεχίσεις δυνατός για τους επόμενους στόχους σου. Μας κάνεις περήφανους!», έγραψε ο Πρόεδρος κ. Αναστασιάδης.

Ο ΚΟΑ αναφέρει: «Ο Κυπριακός Οργανισμός Αθλητισμού συγχαίρει θερμά τον πρωταθλητή μας στίβου Μίλαν Τραΐκοβιτς για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στα 60 μέτρα μετ’ εμποδίων με χρόνο 7.60 στον Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κλειστού στίβου που διεξάγεται στη Γλασκώβη. Είναι μια ανεπανάληπτη επιτυχία για τον Τραΐκοβιτς, τον Κυπριακό στίβο και τον Κυπριακό Αθλητισμό γενικότερα. Συγχαρητήρια και στον προπονητή του Αντώνη Γιαννουλάκη, καθώς και στην ΚΟΕΑΣ. Ο ΚΟΑ στηρίζει έμπρακτα και διαχρονικά τις αγωνιστικές προσπάθειες του Μίλαν Τραϊκοβιτς, αισθανόμαστε περήφανοι για τη σημερινή του επιτυχία και του ευχόμαστε ακόμη μεγαλύτερες διακρίσεις στο μέλλον».

ΚΟΕ: «Ο Milan Trajkovic έγραψε ιστορία στη Γλασκώβη! Κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κλειστού EuroAthletics στα 60μ εμπόδια. Η Κυπριακή Ολυμπιακή Επιτροπή συγχαίρει θερμά τον πρωταθλητή μας για την ιστορική επιτυχία. Πρόκειται για το πρώτο χρυσό που κατέκτησε ποτέ η Κύπρος στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στίβου!».

Στη σελίδα της στο Facebook, η ΚΟΕΑΣ έγραψε: «ΤΡΑΙΚΟΒΙΤΣ ΑΠΟ ΧΡΥΣΑΦΙ. Στην ΚΟΡΥΦΗ της ΕΥΡΩΠΗΣ ο Μίλαν Τραίκοβιτς με την κατάκτηση Χρυσού Μεταλλίου στη Γλασκώβη. Συγχαρητήρια στον Μίλαν Τραΐκοβιτς και στον προπονητή του Αντώνη Γιαννουλάκη».

ΜΕΣΩGoal.com.cy team
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ