aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΣΤΙΒΟΣΑγώνες στην Πολωνία και στο ΓΣΖ

Αγώνες στην Πολωνία και στο ΓΣΖ

Αρχίζει αύριο στην Πολωνία και θα συνεχιστεί μέχρι την Κυριακή το 16ον Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Εφήβων –Νεανίδων.

Η Κύπρος συμμετέχει με εξαμελή αποστολή αθλητών-αθλητριών. Πρόκειται για τους Γιώργο Κονιαράκη, Χριστόφορο Γενεθλή  στη δισκοβολία, τις Ναταλία Χριστοφή και Δάφνη Γεωργίου στα 100μ. εμπόδια, Καλλιόπη Κουντούρη στα 400μ. και Γαβριέλα Φελλά στη σφαιροβολία.

Η διοργάνωση γίνεται ανά δύο χρόνια  και διοργανώθηκε για πρώτη φορά στην Αθήνα το 1986. Στην αυριανή πρώτη ημέρα των αγώνων θ΄ αγωνιστεί η Καλλιόπη Κουντούρη  στον προκριματικό των  400μ.

Από εκεί και πέρα, διεξάγεται στις 21-22 Ιουλίου στο στάδιο ΓΣΖ, το Παγκύπριο Πρωτάθλημα στίβου παίδων και κορασίδων με τη συμμετοχή αθλητών και αθλητριών από τους έξι Γυμναστικούς Συλλόγους μέλη της ΚΟΕΑΣ. Με βάση τα αποτελέσματα των αγώνων θα επιλεγεί η ομάδα για την αθλητική συνάντηση με την Ελλάδα, η οποία θα γίνει στις 27-28 Ιουλίου στο Εθνικό Στάδιο στίβου στη Λευκωσία.

Εν τω μεταξύ, αύριο συνέρχεται το Διοικητικό Συμβούλιο της ΚΟΕΑΣ. Μεταξύ άλλων θα γίνει αξιολόγηση της κατάστασης μετά τη διεξαγωγή των παγκύπριων και διεθνών διοργανώσεων μέχρι σήμερα. Θα εξεταστεί ο προϋπολογισμός της Ομοσπονδίας με βάση τα νέα δεδομένα στο άθλημα και θα ληφθούν αποφάσεις για το μέλλον του αθλήματος.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ