aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΣτην πλευρά του Ναδάλ κληρώθηκε ο Τσιτσιπάς

Στην πλευρά του Ναδάλ κληρώθηκε ο Τσιτσιπάς

Ο Ράφα Ναδάλ είναι ο πιθανός αντίπαλος του Στεφανου Τσιτσιπά στα ημιτελικά του Australian Open (16-29/1), ενώ ο Φίλιξ Οζέ Αλιασίμ μπορεί να τον συναντήσει στα προημιτελικά της διοργάνωσης. Στην ίδια πλευρά και ο Ντανίλ Μεντβέντεφ.

Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας κληρώθηκε στο πάνω μέρος ταμπλό και ξεκινάει την πορεία του στη Μελβούρνη κόντρα στον Γάλλο Κεντέν Αλίς, No.64 στον κόσμο. Αν σταθεί στο ύψος του θα βρει στον δεύτερο γύρο τον νικητή του αγώνα ανάμεσα σε qulaifier και τον Ρίνκι Χιτζικάτα.

Στον τρίτο γύρο λογικά θα παίξει τον Μπότικ Βαν ντε Ζάντσχουλπ και στη φάση των «16» μάλλον θα πέσει σε ιταλικό εμπόδιο, καθώς ενδέχεται να αντιμετωπίσει Λορέντζο Μουζέτι ή Γιάνικ Σίνερ.

Στη φάση των «8», όπως είπαμε, «βλέπει» Φίλιξ Οζέ Αλιασίμ (στην ίδια πλευρά είναι και οι Καμ Νόρι, Μπόρνα Τσόριτς), ενώ ο Ράφα είναι ο πιο πιθανός αντίπαλος στην τετράδα. Ενδέχεται, πάντως, να έχουμε νωρίτερα επανάληψη του περσινού τελικού, αφού ο Ντανίλ Μεντβέντεφ μπορεί να αναμετρηθεί με τον Ναδάλ στα προημιτελικά!

Ο Ράφα, που γενικώς έχει αρκετά δύσκολη κλήρωση, ξεκινάει την προσπάθειά του κόντρα στον Βρετανό Τζακ Ντρέιπερ και ο Μεντβέντεφ παίζει με τον Μάρκος Γκιρόν.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ