aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΣκάνδαλο με σεξουαλική κακοποίηση 13χρονης από προπονητή

Σκάνδαλο με σεξουαλική κακοποίηση 13χρονης από προπονητή

Νέο σκάνδαλο παρόμοιο με του Νασέρ, με προπονητή στις ΗΠΑ ο οποίος κατηγορείται για 108 υποθέσεις στην ξιφασκία.

Σοβαρές ποινές αντιμετωπίζει η ομοσπονδία ξιφασκίας στις ΗΠΑ, καθώς δικαστήριο έκρινε πως απέτυχε να προστατέψει 13χρονη από τα χέρια ενός προπονητή της ομοσπονδίας, για δύο ολόκληρα χρόνια!

Ο Ρόμπερτ Παραϊνο, βρίσκεται ήδη στην φυλακή του Νάσβιλ καθώς έχει βρεθεί κατηγορούμενος για 108 υποθέσεις σεξουαλικής παρενόχλησης και κακοποίησης, μεταξύ των οποίων και ένα 13χρονο κορίτσι. Η νεαρή κοπέλα και η οικογένειά της, έκαναν μήνυση και στην ομοσπονδία γιατί κάτω από την μύτη της επί δύο χρόνια, ο προπονητής ζητούσε επίμονα γυμνές φωτογραφίες της 13χρονης (τότε) αθλήτριάς του, με οικονομικά ανταλλάγματα. Το κορίτσι κάποια στιγμή ενέδωσε και έστειλε φωτογραφίες, ωστόσο μετά η κατάσταση έγινε ανεξέλεγκτη και ο Παραϊνο άρχισε να την αγγίζει σε απόκρυφα σημεία, όπως αναφέρει η έκθεση της αστυνομίας.

Η αμερικανική ομοσπονδία κατηγορείται πως η 16χρονη (σήμερα) έχει «δεχτεί σοβαρά ψυχολογικά τραύματα, κρίσεις πανικού, κατάθλιψη, στρες, ταπείνωση, αλλά και απώλεια της αθωώτητάς της» όπως αναφέρει η μήνυση εις βάρος τους.

Από την ομοσπονδία δεν έκαναν κάποιο σχόλιο πέρα ότι είναι σε επαφή με όλες τις πλευρές και κάνουν «κάθε προσπάθεια ώστε να υπάρχει άμεση δράση σε τέτοιες περιπτώσεις, που της λαμβάνουμε σοβαρά υπ όψιν».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ