aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΣήμερα ο Ημιμαραθώνιος και το Cyprus Road Races Grand Prix

Σήμερα ο Ημιμαραθώνιος και το Cyprus Road Races Grand Prix

Οι δρόμοι του Στροβόλου θα γεμίσουν σήμερα το πρωί της Κυριακής, από δρομείς κάθε ηλικίας, οι οποίοι θα λάβουν μέρος στον πρώτο αγώνα της σειράς του Cyprus Road Races Grand Prix.

Οι διαδρομές θα είναι στρωτές για τους συμμετέχοντες, οι οποίοι θα ελπίζουν και στις κατάλληλες καιρικές συνθήκες για να απολαύσουν την κούρσα τους. Προτού αρχίσουν οι δρομικοί αγώνες θα πραγματοποιηθεί ο ετήσιος Ημιμαραθώνιος, ο οποίος ανήκει στα παγκύπρια πρωταθλήματα της ΚΟΕΑΣ και ο οποίος είναι ανοικτός και για ελεύθερες συμμετοχές πλην των αθλητών και αθλητριών που είναι εγγεγραμμένοι στα μητρώα της Ομοσπονδίας.

Το Cyprus Road Races Grand Prix είναι μία πρωτοεμφανιζόμενη διοργάνωση στον κυπριακό αθλητισμό και σκοπό έχει -ανάμεσα σε άλλα- να δώσει την ευκαιρία στο δρομικό κίνημα, το οποίο αριθμεί χιλιάδες μέλη, να πραγματοποιεί διεθνείς αναγνωρισμένους αγώνες.

Οι πέντε αγώνες του Cyprus Road Races Grand Prix είναι οι μοναδικοί αγώνες σε δημόσιο δρόμο στην Κύπρο, οι οποίοι είναι καταχωρημένοι στο καλεντάρι της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Στίβου και οι συμμετέχοντες κερδίζουν βαθμούς στην παγκόσμια κατάταξη. Μετά τον αγώνα του Στροβόλου, στη διάρκεια της χρονιάς θα διεξαχθούν οι δρομικοί αγώνες σε Λάρνακα (7/5), Παραλίμνι (21/5), Λεμεσό (22/10) και Πάφο (3/12).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ