aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΣΤΙΒΟΣΣειρά της Στεφανίδη σήμερα για βάθρο στο Μόναχο

Σειρά της Στεφανίδη σήμερα για βάθρο στο Μόναχο

Μετά από μία ονειρική ημέρα για τον ελληνικό στίβο, αύριο (17/8) έρχεται άλλη μία όμορφη για τα ελληνικά χρώματα στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα.

Αυτό καθώς η Κατερίνα Στεφανίδη, στις 21:00 ώρα Ελλάδος, θα πάει να υπερασπιστεί τον τίτλο της πρωταθλήτριας Ευρώπης, αλλά παράλληλα να γίνει και η πρώτη Ελληνίδα αθλήτρια με τρία χρυσά στην διοργάνωση.

Εχει δύο σερί χρυσά και είναι στη κορυφή όλων των εποχών μαζί με την Σβετλάνα Φεοβάνοβα που επίσης έχει δύο χρυσά (μόνο ένα έχει η Ισινμπάγιεβα).
Παράλληλα θα γίνει πρώτη στην ιστορία του θεσμού σε συλλογή τριών μεταλλίων, καθώς καμία δεν έχει πάνω από δύο.

Θεωρητικά, αυτές που μπορούν να την κερδίσουν λόγω εμπειρίας κυρίως και όχι γιατί κάνουν τρομερά πράγματα φέτος, είναι η Σλοβένα Σούτεϊ (ίσως το βασικότερο εμπόδιο για το χρυσό), η Ελβετή Μοζέρ και κάπου εκεί… τελειώνει η λίστα. Η Στεφανίδη με ένα άλμα στα 4,70μ. θα είναι σίγουρα στο βάθρο, ίσως και πιο χαμηλά καθώς δεν αναμένεται να δούμε τρομερές επιδόσεις σε αυτόν τον τελικό.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ