aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΠροετοιμασία τον Δεκέμβριο στο Ντουμπάι ο Τσιτσιπάς

Προετοιμασία τον Δεκέμβριο στο Ντουμπάι ο Τσιτσιπάς

Ακόμη δεν έχει επιβεβαιώσει (ή διαψεύσει) την είδηση των Ιταλών για χειρουργείο ο Στέφανος Τσιτσιπάς.

Το Νο4 του κόσμου έχει ταλαιπωρηθεί αρκετά το τελευταίο δίμηνο με το πρόβλημα στον αγκώνα του και φημολογείται πως θα περάσει την πόρτα του χειρουργείου, κάτι που θα έθετε σε κίνδυνο την παρουσία του στο Australian Open.

Ωστόσο, ο Tsitsifast έχει βγάλει ήδη τα πλάνα του για τη νέα χρονιά και τον Δεκέμβριο αναμένεται να πάει στο Ντουμπάι για να αρχίσει τις προπονήσεις εν όψει του Tour στην Αυστραλία. Λόγω του θερμού κλίματος, ο Τσιτσιπάς τα τελευταία χρόνια τέτοια εποχή επιλέγει το Ντουμπάι για το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας του και θα κάνει και φέτος το ίδιο.

Μετά το κακό τελείωμα στο 2021, ο Στέφανος θέλει να μπει δυναμικά την επόμενη χρονιά, ωστόσο το θέμα είναι σε τι κατάσταση θα είναι ο αγκώνας του και αν τελικά θα κάνει (και πότε) αυτή την επέμβαση. Προς το παρόν παραμένει άγνωστο καθώς τόσο ο ίδιος όσο και η ομάδα του, δεν θέλει να τοποθετηθεί επί του ζητήματος.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ