aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΤΕΝΙΣΠρεμιέρα για την Σάκκαρη στο Τορόντo

Πρεμιέρα για την Σάκκαρη στο Τορόντo

H Σλόουν Στίβενς είναι η αντίπαλος της Μαρίας Σάκκαρη στην πρεμιέρα της στο Τορόντο, η οποία έχει προγραμματιστεί για τα ξημερώματα της Τετάρτης.

Στον τελευταίο αγώνα του κεντρικού court του Τορόντο, η Ελληνίδα τενίστρια θα πραγματοποιήσει την πρεμιέρα της στο National Bank Open, αντιμετωπίζοντας τη Σλόουν Στίβενς. Το παιχνίδι θα αρχίσει στις 03:30 με 04:00 ώρα Ελλάδας.

Η δράση θα ξεκινήσει και σήμερα στις 18:00 το απόγευμα, με την αναμέτρηση της Ρεμπέκα Μαρίνο με την Κινγουέν Ζενγκ να ανοίγει το πρόγραμμα του Centre Court. Στις 19:30 περίπου, η Έμμα Ραντουκάνου θα αντιμετωπίσει την Καμίλα Τζόρτζι, ενώ θα ακολουθήσει η αναμέτρηση της Ναόμι Οσάκα με την Κάια Κανέπι.

Περίπου στις δύο μετά τα μεσάνυκτα, η πολύ φορμαρισμένη και πρωταθλήτρια στο Σαν Χοσέ, Ντάρια Κασάτκινα, θα πραγματοποιήσει την πρεμιέρα της στο τουρνουά, απέναντι στην πολύ επικίνδυνη και οικοδέσποινα, Μπιάνκα Αντρέεσκου.

Από τις υπόλοιπες αναμετρήσεις της ημέρας, ξεχωρίζει η πρεμιέρα της Κοκό Γκαούφ κόντρα στην Μάντισον Μπρένγκλ, καθώς και οι προσπάθειες των Αμάντα Ανισίμοβα και Μπελίντα Μπέτσιτς.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ