aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΠέρασαν στις «16» και βλέπουν πρωτιά Ντάρια και Σιαπάνη

Πέρασαν στις «16» και βλέπουν πρωτιά Ντάρια και Σιαπάνη

Oλοταχώς για την πρωτιά του Ομίλου οδεύουν οι Daria Gusarova και Mαρία Όλγα Σιαπάνη αφού στην πρεμιέρα του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Beach Volley U18 Γυναικών στη Λουμπλιάνα της Σλοβενίας πέτυχαν δυο νίκες.

Το πρωί της Πέμπτης κέρδισαν τις Σλοβένες Puckmeister/ Sketa με 2-0 σετ (21-16, 21-17).

Αργότερα κέρδισαν τις Κροάτισσες Burilovic/ Rasic με 2-0 σετ (21- 17, 21-14).

Την Παρασκευή σντιμετωπίζουν τις Γερμανίδες Mantsch / Berndt με στόχο την πρώτη θέση στον Α Όμιλο.

Ο Ομοσπονδιακός τεχνικός Ανδρέας Σαββίδης δήλωσε ικανοποιημένος από τις δυο νίκες αφού «επικρατήσαμε σε βάρος δυο πολύ καλών ομάδων, αλλά η συνέχεια είναι πολύ δύσκολη. Βλέπουμε τον αγώνα με τη Γερμανία ένα δύσκολο αντίπαλο».

Ήττα για τους Νέους

H απειρία σε διεθνείς αγώνες έπαιξε καταλυτικό ρόλο με συνέπεια οι Χρίστος και Αλέξης Σαββίδης στην πρεμιέρα τους στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα U18 Ανδρών να ηττηθούν την Πέμπτη από τους Πολωνούς Lejawa και Czachorowski με 2-0 σετ. Οι παίκτες μας προσπάθησαν, αλλά έχασαν με 21-09 και 21-09.

Την Παρασκευή 03 Σεπτεμβρίου η ομάδα μας θα δώσει δυο αγώνες αφού στις 12:30 το μεσημέρι θα αντιμετωπίσουν τους Ισραηλινούς Laufer/ Laufer και στις 19:10 τους Αυστριακούς Ηamaberg / Berger. Στόχος η νίκη σε ένα εκ των δυο αγώνων τουλάχιστον για την πρόκριση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ