aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣΒιωματικές δραστηριότητες και «Ολυμπιονίκης ανακρίνει Ολυμπιονίκη»

Βιωματικές δραστηριότητες και «Ολυμπιονίκης ανακρίνει Ολυμπιονίκη»

Υπό την αιγίδα του ΚΟΑ διεξήχθησαν αυτό το Σάββατο, 14 Μαΐου, μία σειρά από δραστηριότητες που περιλαμβάνονται στην καμπάνια «Access City Paphos», η οποία έχει ως πρώτιστο στόχο και όραμα την βελτίωση της προσβασιμότητας και την ένταξη των Ατόμων με Αναπηρίες (ΑμεΑ) στην κοινωνική, οικονομική και πολιτιστική ζωή της Πάφου.

To Round Table 7 Πάφου υλοποιεί με συνέπεια τα τελευταία χρόνια τους στόχους της καμπάνιας Access City Paphos και στο πλαίσιο αυτό αφιέρωσε αυτό το Σάββατο στον σκοπό αυτό. «Είναι μία εκδήλωση που παντρεύει τον αθλητισμό με τον ανθρωπισμό, αφού έχει ως στόχο να καταστεί βιωματική η καθημερινότητα των ΑμεΑ από όλους τους κατοίκους της Πάφου», είπε μεταξύ άλλων στον χαιρετισμό του ο Πρόεδρος του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού Ανδρέας Μιχαηλίδης, ο οποίος παρευρέθηκε στις εκδηλώσεις μαζί με την Γενική Διευθύντρια του ΚΟΑ, Μαίρη Χαραλάμπους Παπαμιλτιάδη. Παρών και ο πρεσβευτής Fxair Play Φοίβος Κωνσταντινίδης.

Όσοι συμμετείχαν στην ποδηλατική βόλτα είχαν την ευκαιρία να ζήσουν την εμπειρία ποδηλασίας ενός ΑμεΑ, ενώ το κοινό μπόρεσε να αναμετρηθεί με τον τυφλό τοξοβόλο μας Χρίστο Μισό. Επίσης, έγινε μεταξύ άλλων και αγώνας επίδειξης καλαθόσφαιρας τροχοκαθίσματος.

Επιστέγασμα όλων των βιωματικών αθλητικών δραστηριοτήτων της μέρας αποτέλεσε η δεύτερη ομιλία παρακίνησης και ενδυνάμωσης που διοργάνωσε το Round Table 7 Πάφου.
Με τίτλο «Ολυμπιονίκης ανακρίνει Ολυμπιονίκη», ο Κυριάκος Ιωάννου και ο Μίλαν Τραΐκοβιτς τέθηκαν ενώπιος ενωπίω για μια διαφορετική συζήτηση γύρω από τον πρωταθλητισμό, τις εμπειρίες τους, τις ευαισθησίες τους και όσα τους ενώνουν. Η παρουσία των δύο Ολυμπιονικών αποτέλεσε πόλο έλξης για δεκάδες παιδιά και αθλητές της Πάφου που δεν έχασαν την ευκαιρία να βρεθούν κοντά στον Κυριάκο Ιωάννου και τον Μίλαν Τραΐκοβιτς, να μάθουν από τις πλούσιες εμπειρίες τους και να φωτογραφηθούν μαζί τους.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ