aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣTo οριστικό τέλος ενός θρύλου: Ο Φελπς αποχωρεί και συγκινεί! 

To οριστικό τέλος ενός θρύλου: Ο Φελπς αποχωρεί και συγκινεί! 

Το τέλος ενός θρύλου της κολύμβησης! Μετά την ολοκλήρωση των Ολυμπιακών Αγώνων του Ρίο, ο Μάικλ Φελπς ανακοίνωσε πως θα αποχωρήσει οριστικά και αμετάκλητα από τις πισίνες!

Στα 31 του, αφήνει πίσω του μία τεράστια κληρονομιά με μία τρομερή συγκομιδή μεταλλίων, μετρώντας συνολικά 28 σε Ολυμπιακά τουρνουά εκ των οποίων τα 23 χρυσά!

«Τέλος, τέλος, τέλος! Και αυτή τη φορά το εννοώ! Ήθελα να επιστρέψω και να τελειώσω την καριέρα μου όπως ήθελα και αυτό ήταν το κερασάκι στην τούρτα», δήλωσε αρχικά ο Μάικλ Φελπς στο «Today Show» και συμπλήρωσε:

«Τελείωσα. Αποσύρθηκα. Αποχωρώ. Δεν έχει άλλο. Σε σχέση με το Λονδίνο ήμουν πιο εκδηλωτικός και συναισθηματικός και αυτό φάνηκε στην κάμερα. Αυτή είναι η διαφορά. Επειδή, ήξερα πως αυτή ήταν η τελευταία φορά. Ήξερα πως αυτές θα είναι οι τελευταίες κούρσες που θα έχω, στους τελευταίους Ολυμπιακούς Αγώνες της καριέρας μου. Και όλο αυτό ήταν πολύ δύσκολο».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ