aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣΤο Order of Merit της ΔΕΜΑ στον Ντίνο Μιχαηλίδη

Το Order of Merit της ΔΕΜΑ στον Ντίνο Μιχαηλίδη

Μεγάλη τιμή για τον Ντίνο Μιχαηλίδη και το Ολυμπιακό Κίνημα στην Κύπρο, αποτελεί η πρόσφατη ομόφωνη απόφαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της Διεθνούς Ένωσης Μεσογειακών Αγώνων (ΔΕΜΑ) να απονείμουν στον Ντίνο Μιχαηλίδη την «ICMG Order of Merit», η οποία αποτελεί την ανώτατη τιμητική διάκριση της ΔΕΜΑ.

Με επιστολή τους προς τον κ. Μιχαηλίδη, ο πρόεδρος Αμάρ Αντάντι και ο γενικός γραμματέας Ιάκωβος Φιλιππούσης, του γνωστοποίησαν ότι μετά από ομόφωνη απόφαση της ΔΕΜΑ, στη συνεδρία της 16ης Οκτωβρίου 2020, αποφασίστηκε όπως απονεμηθεί στον τέως πρόεδρο της Κυπριακής Ολυμπιακής Επιτροπής (ΚΟΕ) η συγκεκριμένη τιμητική διάκριση.

Η απόφαση πάρθηκε, σύμφωνα με τον πρόεδρο και τον γενικό γραμματέα της ΔΕΜΑ, ως ένδειξη της μεγάλης εκτίμησης και ευγνωμοσύνης της Επιτροπής για την εξαιρετική δουλειά και τα μεγάλα επιτεύγματά του κ. Μιχαηλίδη στο αθλητικό κίνημα καθώς και για την πολύτιμη του συμβολή στην οικογένεια των Μεσογειακών Αγώνων όλα αυτά τα χρόνια.

Η απονομή θα λάβει χώρα στην επόμενη Γενική Συνέλευση της ΔΕΜΑ. Ο Ντίνος Μιχαηλίδης ειναι μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της Διεθνούς Ένωσης Μεσογειακών Αγώνων (ΔΕΜΑ) απο το 1987, διετέλεσε διευθυντής της ΚΟΕ απο το 1985-1996 και πρόεδρος της ΚΟΕ από τον Ιούνιο του 2016 μέχρι τον Οκτώβριο του 2020, όταν αποφάσισε να μην διεκδικήσει νέα θητεία.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ