aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣΤη γλίτωσε ο Μάρεϊ!

Τη γλίτωσε ο Μάρεϊ!

Πολύ δύσκολες στιγμές πέρασε ο Άντι Μάρεϊ στο ματς με τον Φάμπιο Φονίνι, όμως έμεινε όρθιος και έκανε ένα ακόμα βήμα προς το δεύτερο σερί χρυσό μετάλλιο!

Ο 29χρονος Βρετανός (Νο.2) επικράτησε με 6-1, 2-6, 6-3 του εκρηκτικού Ιταλού (Νο.40) και προκρίθηκε στην οκτάδα του ολυμπιακού τουρνουά. Εκεί θα συναντήσει τον Αμερικανό Στιβ Τζόνσον που νίκησε εύκολα 6-1, 6-1 τον Ρώσο Εβγκένι Ντονσκόι.

Ο Άντι ήταν εξαιρετικός στο πρώτο σετ και το καθάρισε για πλάκα, όμως ο Φονίνι έκανε την αντεπίθεσή του στη συνέχεια και όχι μόνο έφερε το ματς στα ίσα αλλά και προηγήθηκε με 3-0 στο τρίτο.

Έχασε, όμως, στη συνέχεια τις δυνάμεις και την αυτοσυγκέντρωσή του, κάτι όχι και τόσο ασυνήθιστο για εκείνον… Ο πιο φρέσκος Μάρεϊ, λοιπόν, έβαλε στο σημείο αυτό το πόδι στο γκάζι και με έξι σερί γκέιμ καθάρισε το ματς και παραμένει το απόλυτο φαβορί για το χρυσό μετάλλιο…

Στην προημιτελική φάση πέρασε και ο Κέι Νισικόρι, καθώς δεν είχε προβλήματα κόντρα στον Σλοβάκο Αντρέι Μάρτιν (6-2, 6-2), και θα παίξει με τον νικητή του αγώνα ανάμεσα στον Μάριν Τσίλιτς και τον Γκαέλ Μονφίς.

Στο μεταξύ, τον αντίπαλό του στα προημιτελικά έμαθε ο Ράφα Ναδάλ και είναι ο τοπικός… ήρωας Τόμας Μπελούτσι, που απέκλεισε με 7-6(10), 6-4 τον Βέλγο Νταβίντ Γκοφέν.

Στις γυναίκες η Περουβιανή Μόνικα Πούιγ συνεχίζει την πολύ καλή πορεία της και μετά το 6-1, 6-1 επί της Γερμανίδας Λόρα Σίγκεμουντ έκλεισε ραντεβού στα ημιτελικά με την Τσέχα Πέτρα Κβίτοβα, που άφησε έξω με 6-2, 6-0 την Ουκρανή Ελίνα Σβιτολίνα.

Θυμίζουμε ότι στην τετράδα έχει περάσει και η Μάντισον Κις, που περιμένει Τζο Κόντα ή Αντζελίκ Κέρμπερ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ