aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣΘύμα κλοπής ο Ολυμπιονίκης του πόλο Στέλιος Αργυρόπουλος, μόνο το μετάλλιο δεν του πήραν!

Θύμα κλοπής ο Ολυμπιονίκης του πόλο Στέλιος Αργυρόπουλος, μόνο το μετάλλιο δεν του πήραν!

Απίστευτο περιστατικό με θύμα τον Στέλιο Αργυρόπουλο με το που πάτησε το πόδι του στην Ελλάδα!

Ο διεθνής πολίστας, ο οποίος συμπεριλήφθηκε, θυμίζουμε, στην καλύτερη ομάδα του τουρνουά πόλο Ανδρών στους Ολυμπιακούς Αγώνες, μόλις λίγες ώρες αφότου προσγειώθηκε μαζί με την υπόλοιπη αποστολή στο «Ελ. Βενιζέλος», βρέθηκε στο αστυνομικό τμήμα του Πειραιά.

Πιο συγκεκριμένα, όπως αποκαλύπτει το parapolitika.gr, μετά την άφιξη τους στην Ελλάδα από το Τόκιο οι Ολυμπιονίκες βρέθηκαν στο Δημοτικό κολυμβητήριο του δήμου Πειραιά, προκειμένου να αποσυμπιεστούν. Μίλησαν με τους υπεύθυνους και φωτογραφήθηκαν με μικρούς και μεγάλους θαυμαστές. Από εκεί ο Στέλιος Αργυροπούλος πήγε για καφέ σε γνωστό μαγαζί της πόλης, αφήνοντας στο αυτοκίνητό του όλα του τα πράγματα.

Λίγες ώρες μετά, όταν επέστρεψε στο αυτοκίνητο, βρέθηκε μπροστά σε μια δυσάρεστη έκπληξη: Άγνωστοι είχαν παραβιάσει το αυτοκίνητο, παίρνοντας από μέσα τα πάντα! Μεταξύ άλλων τα αναμνηστικά του αθλητή από το Τόκιο και τα δώρα των διοργανωτών, όπως ένα κινητό τηλέφωνο.

Το μόνο που δεν του πήραν ήταν το ασημένιο μετάλλιο, καθώς ο Αργυρόπουλος το είχε στην τσέπη του…

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ