aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣΣύνθετο Ομαδικό: Οι ΗΠΑ θα επιχειρήσουν το back to back

Σύνθετο Ομαδικό: Οι ΗΠΑ θα επιχειρήσουν το back to back

ΤΟΥ ΗΡΟΔΟΤΟΥ ΜΙΛΤΙΑΔΟΥΣ (ΑΠΕΣΤΑΛΜΕΝΟΣ ΕΑΚ)

Ο τελικός του σύνθετου ομαδικού γυναικών είναι το αγώνισμα που ξεχωρίζει στο σημερινό πρόγραμμα, εκεί όπου οι Ηνωμένες Πολιτείες, με τη Σιμόν Μπάιλς στη σύνθεση της, θα επιχειρήσουν να κατακτήσουν για πρώτη φορά το back to back χρυσό μετάλλιο. Η Κίνα, η Μεγάλη Βρετανία και η Ρωσία είναι επίσης διεκδικητές.

Στην κολύμβηση, έχουμε τον τελικό στα 200μ. ελεύθερο γυναικών (με Κέιτι Λεντέκι και Μίσι Φράνκλιν), τον τελικό στα 200μ. πεταλούδα (Μάικλ Φελπς) και τον τελικό στα 4×200μ. ελεύθερο ανδρών (Ράιαν Λόχτι). Στο μπάσκετ ανδρών, η διοργανώτρια Βραζιλία έχει εξαιρετικά δύσκολο έργο απέναντι στην Ισπανία του Πάου Γκασόλ.

Από ελληνικής πλευράς, σήμερα θα δούμε οκτώ αθλητές σε τέσσερα σπορ. Στην σκοποβολή και στον προκριματικό των 25μ. πιστόλι, αγωνίζεται η χάλκινη στα 10μ. Άννα Κορακάκη. Στο τζούντο στα 81κ. ανδρών θα αγωνιστεί ο Ρομάν Μουστόπουλος.

Στην κολύμβηση, στον προκριματικό των 100μ. ελεύθερο θα τρέξει ο Κρίστιαν Γκολομέεβ και στον προκριματικό των 200μ. πρόσθιο οι Παναγιώτης Σαμιλίδης και Δημήτρης Κουλούρης. Τέλος, στην ιστιοπλοΐα θα δούμε τους Γιάννη Μιτάκη (Finn), Αγγελική Σκαρλάτου (RS:Χ) και Βύρωνα Κοκκαλάνη (RS:Χ).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ