aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣΣυντετριμμένος ο Χρήστος Βολικάκης: «Ζητώ συγγνώμη, δεν ξέρω εάν θα συνεχίσω την ποδηλασία»

Συντετριμμένος ο Χρήστος Βολικάκης: «Ζητώ συγγνώμη, δεν ξέρω εάν θα συνεχίσω την ποδηλασία»

Ο Χρήστος Βολικάκης εμφανίστηκε αρκετά απογοητευμένος από την παρουσία του στο όμνιουμ των Ολυμπιακών Αγώνων και άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο ακόμα και να φύγει από τη δράση.

Ο Χρήστος Βολικάκης βρέθηκε μακριά από τον καλό εαυτό του στο όμνιουμ των Ολυμπιακών Αγώνων, με κακή παρουσία στα πρώτα τρία αγωνίσματα και εγκατάλειψη στον αγώνα πόντων.
Ο 33χρονος πρωταθλητής ήταν συντετριμμένος στις δηλώσεις που έκανε στην ΕΡΤ έπειτα από το τέλος των προσπάθειών του, αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο ακόμα και να αποχωρήσει απ’ τη δράση.
«Δεν ξέρω τι να πω. Πλήρης απογοήτευση. Θέλω να πω ένα συγγνώμη σε αυτούς που με στήριξαν και έκατσαν να με δουν. Τους έχω απογοητεύσει όλους, αλλά πραγματικά αυτά είχα να δώσω. Μπήκα αγχωμένος, δεν μου βγήκαν τα πρώτα αγωνίσματα. Από ένα σημείο και μετά, ουσιαστικά απλά προσπαθούσα να τερματίσω, κάτι που δεν με αντιπροσωπεύει σε καμία περίπτωση. Πρώτη φορά τρέχω στο συγκεκριμένο στυλ με αυτόν τον τρόπο, τέσσερα αγωνίσματα σε τρεις ώρες. Κάτι το οποίο δεν μπορούσα να χειριστώ»

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ