aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣΣτον τελικό του βόλεϊ ανδρών η Ρωσία με ανατροπή επί της Βραζιλίας

Στον τελικό του βόλεϊ ανδρών η Ρωσία με ανατροπή επί της Βραζιλίας

Την πρόκριση στον τελικό του βόλεϊ ανδρών των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο, πανηγύρισε η Ρωσία το πρωί της Πέμπτης (05/8), επικρατώντας 3-1 σετ της κατόχου του χρυσού μεταλλίου του Ρίο, Βραζιλίας.

Οι Λατινοαμερικάνοι ξεκίνησαν δυναμικά το ματς κατακτώντας με σχετική άνεση 25-18 στο πρώτο σετ. Η Ρωσία έβγαλε αντίδραση και ισοφάρισε σε 1-1, παίρνοντας το δεύτερο σετ με 25-21.

Στο τρίτο σετ έγινε χαμός! Οι Βραζιλιάνοι βρέθηκαν… αγκαλιά με το 2-1, όταν και προηγήθηκαν 20-13, δείχνοντας πως θα κατακτήσουν με άνεση το σετ. Όμως, οι Ρώσοι με αντεπίθεση διαρκείας και με σύμμαχο την εξαιρετική τους άμυνα γύρισαν την κατάσταση με ένα επικό τρόπο, παίρνοντας το σετ με 26-24!

Εξέλιξη που είχε σαν αποτέλεσμα η Βραζιλία να χάσει την αυτοσυγκέντρωσή της, με αποτέλεσμα η Ρωσία να πάρει και το τέταρτο σετ (25-23), παίρνοντας το εισιτήριο για τον τελικό Ολυμπιάδας έπειτα από εννέα χρόνια. Εκεί θα αντιμετωπίσει τον νικητή του ζευγαριού Αργεντινή-Γαλλία (15:00).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ