aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣΣτον «αέρα» η ΚΟΕ, παραδέχεται λάθος χειρισμούς και διέταξε έρευνα

Στον «αέρα» η ΚΟΕ, παραδέχεται λάθος χειρισμούς και διέταξε έρευνα

Kυπριακή Ολυμπιακή Επιτροπή στον αναπνευστήρα! Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα του Υπουργείου Εσωτερικών, η Κυπριακή Εθνική Ολυμπιακή Επιτροπή περιλαμβάνεται στον κατάλογο σωματείων/ιδρυμάτων που έχουν διαγραφεί από το μητρώο.

Με βάση το νόμο η Κυπριακή Ολυμπιακή Επιτροπή δεν έχει νομική οντότητα και από την στιγμή που είναι η αρμόδια για τη συμμετοχή Κύπριων αθλητών σε διοργανώσεις τίθεται υπό αμφισβήτηση ακόμα και η συμμετοχή της Κύπρου στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο!

Σε ανακοίνωσή της η ΚΟΕ σημειώνει ότι υπήρξε παράλειψη στη υποβολή συγκεκριμένου εγγράφου, κάνει λόγο για λάθος χειρισμούς και θα προβεί σε διερεύνηση του θέματος.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

«Η Κυπριακή Ολυμπιακή Επιτροπή, ενημερώνει ότι προέκυψε θέμα με την ανανέωση της εγγραφής της στον Έφορο Σωματείων, αφού ως διαφαίνεται υπήρξε παράλειψη στην υποβολή συγκεκριμένου εγγράφου.

Εκ του αποτελέσματος, φαίνεται ότι υπήρξαν λάθος χειρισμοί και ως εκ τούτου, η ΚΟΕ καθηκόντως θα προβεί σε ενδελεχή διερεύνηση του θέματος.

Μέχρι τότε, η ΚΟΕ προβαίνει στις απαραίτητες ενέργειες προς αποκατάσταση του όλου ζητήματος».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ