aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣΣτήριξη στο Ολυμπιακό ιδεώδες από την ΕΚΟ

Στήριξη στο Ολυμπιακό ιδεώδες από την ΕΚΟ

Τη χορηγία της αθλήτριας Άντρης Χριστοφόρου, η οποία εκπροσωπεί την Κύπρο στο άθλημα της ποδηλασίας στους 31ους Ολυμπιακούς αγώνες στο Ρίο, ανέλαβε η  ΕΚΟ -Ελληνικά Πετρέλαια Κύπρου.

Με γνώμονα την κοινωνική υπευθυνότητα, η ΕΚΟ έρχεται αρωγός στην ενδυνάμωση και διάδοση του αθλητικού πνεύματος, κυρίως στην κυπριακή κοινωνία, ενισχύοντας την προσπάθεια της νεαρής αθλήτριας Άντρης Χριστοφόρου, να φέρει τα χρώματα της Κύπρου στη μέγιστη αυτή αθλητική διοργάνωση των Ολυμπιακών Αγώνων, που εφέτος διεξάγεται στο Ρίο στη Βραζιλία.

Η Άντρη Χριστοφόρου, θα συμμετάσχει στις 7 Αυγούστου, στο αγώνισμα της ποδηλασίας δρόμου γυναικών το οποίο καλύπτει απόσταση 140χλμ και στο οποίο παίρνουν μέρος  67 κορυφαίες αθλήτριες από όλο τον κόσμο.

Τα αγωνίσματα της ποδηλασίας δρόμου των 31ων Ολυμπιακών Αγώνων ξεκινούν την Παρασκευή (05/8).  Η ΕΚΟ, πάντα υπεύθυνη, πάντα προσηλωμένη στις ευαισθησίες της κυπριακής κοινωνίας, προάγει τον αθλητισμό και το Ολυμπιακό Ιδεώδες.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ