aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣΣτεφανίδη: «Ευχαριστώ για την αγάπη και την υποστήριξή σας»

Στεφανίδη: «Ευχαριστώ για την αγάπη και την υποστήριξή σας»

Με μία ανάρτηση στην προσωπική της σελίδα στο Facebook, η Κατερίνα Στεφανίδη ευχαρίστησε όλο τον κόσμο για την αγάπη και την υποστήριξη που της έδωσαν.

Παράλληλα, ζήτησε μία μέρα ηρεμίας χωρίς συνεντεύξεις, για να χαλαρώσει με τον σύζυγό της μέχρι τα ξημερώματα της Κυριακής (21/8, 2:15) όταν και θα γίνει η απονομή του Χρυσού της μεταλλίου.

«Όπως φαντάζεστε την τελευταία εβδομάδα δεν έχουμε κοιμηθεί καλά λόγω άγχους και ανυπομονησίας. Είναι λίγο μετά τις 4 τα ξημερώματα στο Ρίο και πριν λίγο φτάσαμε στο δωμάτιο μας στο Ολυμπιακό χωριό. Για αυτόν το λόγο εγώ και ο άντρας μου αποφασίσαμε ότι αύριο (δηλαδή σήμερα) είναι καλύτερα να περάσουμε μια μέρα μαζί ήρεμοι και χωρίς συνεντεύξεις. Ήταν ένα απίστευτο βράδυ και μια απίστευτη χρονιά και σας ευχαριστώ για όλη την αγάπη και υποστήριξη σας. Θα επανέλθουμε στην πραγματικότητα αύριο μετά την απονομή η οποία είναι στις 8:15 το βράδυ ώρα Ρίου», ανέφερε στο μήνυμά της η Ελληνίδα αθλήτρια.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ