aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣΣεμινάριο ΕΟΑΚ – «Επαγγελματική Συμπεριφορά»

Σεμινάριο ΕΟΑΚ – «Επαγγελματική Συμπεριφορά»

Η Εθνική Ολυμπιακή Ακαδημία Κύπρου διοργάνωσε την Παρασκευή, 11 Φεβρουαρίου 2022 μεταξύ των ωρών 10:00–13:00, σεμινάριο με θέμα «επαγγελματική συμπεριφορά».

Εισηγήτρια του σεμιναρίου ήταν η κα Νίκη Λαζαρίδου, η οποία στο εν λόγω σεμινάριο κάλυψε μεταξύ άλλων, θέματα που αφορούν σε συμβουλές για σωστή εξωτερική εμφάνιση στο χώρο εργασίας, την ευγένεια , την καθαριότητα, την συμπεριφορά, την εξυπηρέτηση πολιτών και προσκεκλημένων σε επίπεδο προσωπικής και τηλεφωνικής επαφής, καθώς και την επικοινωνία διαμέσου της γλώσσας του σώματος.

Το σεμινάριο που προλόγισαν ο Πρόεδρος της Κυπριακής Ολυμπιακής Επιτροπής και Πρόεδρος της Εφορείας της Ολυμπιακής Ακαδημίας Κύπρου Γεώργιος Χρυσοστόμου, και το Μέλος του Εκτελεστικού Συμβουλίου της ΚΟΕ και Κοσμήτορας της ΕΟΑΚ Κλέα Παπαέλληνα, παρακολούθησε όλο το προσωπικό της Κυπριακής Ολυμπιακής Επιτροπής, το οποίο συμμετείχε ενεργά στο σεμινάριο καταθέτοντας προφορικά και γραπτά τις δικές του γνώσεις και εμπειρίες, οι οποίες στη συνέχεια τύγχαναν ανάλυσης από την κα Λαζαρίδου με εισηγήσεις βελτίωσης για το κάθε θέμα που αναπτύχθηκε.

Η κ. Λαζαρίδου με πολυετή πείρα παρέδωσε και παραδίδει σειρές διαλέξεων, σεμιναρίων και επιμορφωτικών μαθημάτων σε θέματα επαγγελματικής συμπεριφοράς στο προσωπικό μεγάλων οργανισμών τα τελευταία χρόνια.

Στο σεμινάριο, το οποίο άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις, συμμετείχαν επίσης η κα Γιάννα Κλεάνθους (Μέλος Εφορείας ΕΟΑΚ) και η κα Κυριακή Μακρή (Πανεπιστήμιο Κύπρου).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ