aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣΣε «φούσκα» οι Χειμερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες του 2022 στο Πεκίνο!

Σε «φούσκα» οι Χειμερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες του 2022 στο Πεκίνο!

Οι διοργανωτές των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων του Πεκίνου διαβεβαίωσαν σήμερα (09/11) τους συμμετέχοντες ότι η διοργάνωση θα διεξαχθεί σε σχεδόν κανονικές συνθήκες, αλλά μέσα σε μια «φούσκα»!

Συγκεκριμένα, οι Αγώνες θα διεξαχθούν από τις 4 έως τις 20 Φεβρουαρίου, χωρίς θεατές από το εξωτερικό και με όλους τους συμμετέχοντες να υποβάλλονται σε καθημερινά τεστ για τον κορονοϊό, καθώς η Κίνα ακολουθεί μια πολιτική μηδενικού Covid-19, χρησιμοποιώντας ορισμένα από τα πιο αυστηρά μέτρα στον κόσμο.
Πάντως, πολλά πράγματα σχετικά με τον τρόπο διεξαγωγής των Aγώνων παραμένουν αβέβαια, συμπεριλαμβανομένου του τρόπου διανομής των εισιτηρίων στους ντόπιους θεατές, οι οποίοι θα διαχωριστούν από τους αθλητές και το υπόλοιπο προσωπικό στις εγκαταστάσεις στο Πεκίνο και στην πόλη Ζανγκιάκου στην επαρχία Χεμπέι…

Κατά τη διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων, αθλητές, δημοσιογράφοι, προσωπικό και εθελοντές θα παραμείνουν περιορισμένοι, στα πρότυπα που καθιέρωσε πρώτο το ΝΒΑ.
Ωστόσο, υπηρεσίες όπως αυτές που προσφέρονται από τα αξιοθέατα του Πεκίνου, όπως η περιοχή των μπαρ και η αγορά μεταξιού, θα είναι διαθέσιμες μέσα στη «φούσκα».
Θα υπάρχουν επίσης παντοπωλεία και καταστήματα για ψώνια, με πωλητές να πωλούν αναμνηστικά, ξένες κουζίνες και μπίρες στις εγκαταστάσεις.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ