aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣΠέταξε για Αυστρία η Τσιμανούσκαγια όπου θα ζητήσει άσυλο

Πέταξε για Αυστρία η Τσιμανούσκαγια όπου θα ζητήσει άσυλο

Αφού άλλαξε την πτήση της η Λευκορωσίδα Κριστίνα Τσιμανούσκαγια πέταξε για την Αυστρία.
Θρίλερ έγινε η αποχώρηση της Κρίστινα Τσιμανούσκαγια από το Τόκιο, με την Λευκορωσίδα σπρίντερ να πετάει σήμερα για την Αυστρία προκειμένου να μεταφερθεί στην Πολωνική πρεσβεία που βρίσκεται στη Βιέννη, για να ζητήσει άσυλο.

Ηδη η Πολωνία έχει εκφράσει πως θα βοηθήσει την αθλήτρια που φοβόταν για την ασφάλειά της να επιστρέψει στην πατρίδα της. Μέλη της αποστολής της Λευκορωσίας πήγαν να την μεταφέρουν με την βία στο αεροδρόμιο και να την βάλουν σε πτήση για το Μινσκ, όμως αυτή αρνήθηκε και ζήτησε προστασία από την αστυνομία της Ιαπωνίας.
Η αθλήτρια αρνήθηκε να μπει στην πτήση της Turkish Airlines για τη χώρα της και η Βαρσοβία της πρόσφερε βίζα ώστε να μην χρειαστεί να ταξιδέψει στην Λευκορωσία. Μάλιστα έγινε και αλλαγή στην πτήση της για την Αυστρία για λόγους ασφαλείας και αναμένεται να φτάσει σήμερα στη Βιέννη λίγο μετά τις 16:00.
Η Τσιμανούσκαγια έφτασε στο αεροδρόμιο με συνοδεία της αστυνομίας, ντυμένη με ένα τζιν, μπλε μπλούζα και γυαλιά ηλίου, ενώ δεν είπε λέξη στους δημοσιογράφους που περίμεναν την άφιξή της στο αεροδρόμιο. Σε εξέλιξη είναι η έρευνα της ΔΟΕ για την υπόθεση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ