aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣΠέρασαν στα προημιτελικά της κωπηλασίας Ντούσκος και Κυρίδου

Πέρασαν στα προημιτελικά της κωπηλασίας Ντούσκος και Κυρίδου

Οι πρώτοι Έλληνες αθλητές που ρίχτηκαν στη μάχη των Ολυμπιακών Αγώνων, ο Στέφανος Ντούσκος και η Αννέτα Κυρίδου, προκρίθηκαν στα προημιτελικά του απλού σκιφ την κωπηλασία.

Ο Ντούσκος μετείχε στη 2η σειρά των προκριματικών στους άντρες και είχε τον καλύτερο χρόνο, με 6:59,49, ενώ η Κυρίδου, που βρέθηκε επίσης στη 2η σειρά των γυναικών, βγήκε τρίτη με 7:54,48.
Σε κάθε προκριματική σειρά, οι τρεις πρώτοι προκρίθηκαν απευθείας στα προημιτελικά, ενώ οι υπόλοιποι θα πάνε σε επαναληπτικό, από όπου θα προκριθούν άλλοι έξι αθλητές και αθλήτριες.
«Όλα πήγαν καλά, περίμενα να είναι πιο δύσκολα, αλλά έφυγα από το ξεκίνημα δυνατά και δεν πιέστηκα. Νιώθω καλά κι ελπίζω να συνεχίσω έτσι» δήλωσε ο Έλληνας κωπηλάτης.
Από τη μεριά της, η Κυρίδου σχολίασε πως «αυτό που ήθελα ήταν να προκριθώ στα προημιτελικά. Αν και δεν αγχώνομαι στους αγώνες το πρωί σηκώθηκα λίγο αγχωμένη. Μετά όλα πήγαν καλά».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ