aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣΠαύλο, η ώρα είναι τώρα!

Παύλο, η ώρα είναι τώρα!

ΤΟΥ ΑΡΓΥΡΗ ΑΡΓΥΡΟΥ
(απεσταλμένος της ΕΑΚ)

Η μεγαλύτερη ημέρα του Παύλου Κοντίδη στους 32ους Ολυμπιακούς Αγώνες έφτασε. Σήμερα το πρωί (8:30 περίπου ώρα Κύπρο), στην πίστα της Ενοσίμα, ο αργυρός Ολυμπιονίκης του Λονδίνου θα επιδιώξει να κερδίσει το δεύτερο μετάλλιο του σε Ολυμπιακούς.

Η κούρσα μεταλλίων θα κρίνει τα δύο από τα τρία μετάλλια, καθώς το χρυσό το έχει ήδη κατακτήσει ο Αυστραλός Ματ Γουέρν. Ο Κοντίδης θα μπει στην τελευταία κούρσα των Λέιζερ από την τέταρτη θέση, ξέροντας πάρα πολύ καλά το τι πρέπει να κάνει και αναμένεται να δώσει και πάλι τον καλύτερό του εαυτό για να τα καταφέρει.

Η πρώτη αγωνιστική εβδομάδα στους 32ους Ολυμπιακούς Αγώνες ολοκληρώθηκε το βράδυ της Παρασκευής, 30 Ιουλίου 2021. Ήδη το μεγαλύτερο μέρος των αθλητών μας στην κυπριακή αποστολή έχει ολοκληρώσει τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις και κάποια παιδιά βρίσκονται στην Κύπρο.

Απομένει η σημερινή κούρσα μεταλλίων του Παύλου Κοντίδη στα Λέιζερ, η παρουσία της Ελένης Αρτυματά στα 400μ. και του Μίλαν Τράικοβιτς στα 110μ. με εμπόδια στον στίβο (3/8), ενώ στο Τόκιο παραμένει και ο Μάριος Γεωργίου, καθώς είναι ο πρώτος επιλαχών στο μονόζυγο της ενόργανης γυμναστικής (3/8).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ