aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣΠάμε για θρίλερ στην κούρσα των μεταλλίων για τον Κοντίδη

Πάμε για θρίλερ στην κούρσα των μεταλλίων για τον Κοντίδη

Σε θρίλερ αναμένεται να εξελιχθεί η κούρσα των μεταλλίων της κατηγορίας Λέιζερ στην ιστιοπλοΐα που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 1 Αυγούστου (8:33).

Ενώ ο Αυστραλός Γουέρν, έχει στην τσέπη του το χρυσό μετάλλιο, αναμένεται μεγάλη μάχη για τα άλλα δύο μετάλλια. Διεκδικητής τους είναι και ο πρωταθλητής μας Παύλος Κοντίδης.

Η τελευταία ιστιοδρομία, η 10η, έβαλε σε μεγάλους μπελάδες τον Ολυμπιονίκη του Λονδίνου, αφού κατετάγη στην 24 θέση. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να πέσει στην 4η θέση της γενικής κατάταξης με 76 βαθμούς ποινής. Δεύτερος στην γενική κατάταξη είναι ο Νορβηγός Τόμασγκαρντ με 71 βαθμούς ποινής και τρίτος ο Κροάτης Τόντσι Στιπάνοβιτς με 74 βαθμούς ποινής.

Με τόσο μικρές διαφορές (πέντε βαθμοί ποινής από τη δεύτερη στην τέταρτη θέση) αναμένεται συγκλονιστικό φινάλε.

ΤΟ LIVE ΤΗΣ ΚΟΥΡΣΑΣ

Ολοκληρώνεται η τελευταία ιστιοδρομία της κατηγορίας Λέιζερ στην ιστιοπλοΐα στην οποία ο Ολυμπιονίκης μας Παύλος Κοντίδης καταβάλει τεράστια προσπάθεια να διατηρηθεί στις πρώτες θέσεις και να κατακτήσει ένα μετάλλιο στην κούρσα των μεταλλίων της Κυριακής.

Στο μέσο της κούρσας ο πρωταθλητής μας είναι στην 21η θέση, ενώ το φαβορί για το χρυσό, ο Αυστραλός Γουέρν, είναι στην 4η θέση.

Η «ζημιά» για τον πρωταθλητή μας έγινε από την πρώτη στη δεύτερη σημαδούρα όταν από την 7η θέση έπεσε στην 23η. Ενώ ο μεγάλος του αντίπαλος, ο Αυστραλός Γουέρν, από την 6η θέση προωθήθηκε στην 4η. Στη συνέχεια ο Παύλος Κοντίδης έπρεπε να καταβάλει τιτάνια προσπάθεια για να πλασαριστεί στις πρώτες θέσεις. Έκοψε λίγο δρόμο, αλλά δεν ήταν εύκολο να προσπεράσει πολλούς ιστιοπλόους.

Στην επόμενη σημαδούρα ήταν 21ος και με 73 βαθμούς ποινής ήταν στη δεύτερη θέση (ισοβαθμώντας με τον Νορβηγό Τόμασγκααρντ), ενώ ο Αυστραλός Γουέρν ήταν στην πέμπτη θέση της κούρσα με 46 βαθμούς ποινής.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ