aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣΟρίστηκε η επανάληψη του τελικού της Πελενδρίτου

Ορίστηκε η επανάληψη του τελικού της Πελενδρίτου

Η Κυπριακή Εθνική Παραολυμπιακή Επιτροπή ενημέρωσε στα ΜΚΔ πως την Κυριακή στις 13:18 ώρα Κύπρου ορίστηκε η επανάληψη του αγώνα της Καρολίνας Πελενδρίτου στον Τελικό των 50μ. Ελεύθερο Κολύμβησης στην Κατηγορία S11, στους Παραολυμπιακούς Αγώνες ΤΟΚΙΟ 2020:

«Αγαπητοί/ες Φίλοι / Φίλες, με την παρούσα ανακοίνωση θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε σχετικά με την επανάληψη του αγώνα (Ε38) της Χρυσής μας Παραολυμπιονίκη Καρολίνας Πελενδρίτου στον Τελικό των 50μ Ελεύθερο Κολύμβησης στην Κατηγορία S11, στους Παραολυμπιακούς Αγώνες ΤΟΚΙΟ 2020.

Σύμφωνα με ενημέρωση από την Διεθνή Παραολυμπιακή Επιτροπή (Τεχνική Επιτροπή Παρακολύμβησης) ο αγώνας θα επαναληφθεί την Κυριακή στις 13:18 ώρα Κύπρου ενώ η Απονομή των Μεταλλίων θα πραγματοποιηθεί στις 14:19 ώρα Κύπρου.

Επισημαίνεται ότι οι λόγοι της ένστασης και της εν συνεχεία ακύρωσης του αγώνα της 27ης Σεπτεμβρίου, σύμφωνα με τον υφιστάμενο κανονισμό της εν λόγω Επιτροπής, δεν θα κοινοποιηθούν.

Σας ευχαριστούμε,

Ευθύμιος Πολυδώρου
Αρχηγός Αποστολής»

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ