aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣΟλυμπιακοί Αγώνες: Εντείνεται η ανησυχία στο Τόκιο

Ολυμπιακοί Αγώνες: Εντείνεται η ανησυχία στο Τόκιο

Στα δίχτυα του κορωνοϊού έχουν εγκλωβιστεί οι Ολυμπιακοί Αγώνες του Τόκιο.

Τρία εικοσιτετράωρα πριν από την τελετή έναρξης, τα θετικά κρούσματα που έχουν άμεση ή έμμεση σχέση με τη διοργάνωση αυξάνονται μέρα με την ημέρα. Αρκετοί αθλητές δεν θα καταφέρουν να μπουν στο αεροπλάνο για την Ιαπωνία και, στο ολυμπιακό χωριό, ήδη μέλη εθνικών αποστολών βρίσκονται σε καραντίνα. Στη Χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου έχουν φθάσει πολλοί από τους πρωταθλητές μας, οι οποίοι έκαναν την πρώτη «γνωριμία» με τους αγωνιστικούς χώρους.
Στο ολυμπιακό χωριό της αποβάθρας Χαρούμι έχει αρχίσει να επικρατεί ο τρόμος. Καθημερινά στο… ημερολόγιο νοσούντων προστίθενται νέα ονόματα αθλητών, αθλητριών και συνοδών. Οι πρώτοι αθλητές που βρέθηκαν θετικοί ήταν δύο ποδοσφαιριστές από την ομάδα της Ν. Αφρικής και ακολούθησε ο αθλητής της ομάδας μπιτς βόλεϊ της Τσεχίας Οντ Πέρουσιτς. Οι Τσέχοι ζήτησαν να αναβληθεί το εναρκτήριο παιχνίδι τους μέχρι να αναρρώσει ο αθλητής τους. Από κορωνοϊό έχει προσβληθεί και μέλος της τσεχικής αποστολής. Συνολικά 21 άτομα αναγνωρίστηκαν ως στενές επαφές των κρουσμάτων και έχουν τεθεί σε καραντίνα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ