aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣΟλυμπιακοί Αγώνες: Αφήνουν ανοιχτό το ενδεχόμενο ακύρωσης τρεις μέρες πριν την έναρξη!

Ολυμπιακοί Αγώνες: Αφήνουν ανοιχτό το ενδεχόμενο ακύρωσης τρεις μέρες πριν την έναρξη!

Απίστευτα πράγματα στην Ιαπωνία εξαιτίας της ανησυχητικής αύξησης των κρουσμάτων κορωνοϊού.

Ο επικεφαλής της Οργανωτικής Επιτροπής, Τοσίρο Μούτο, σε ερώτηση κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου, αν η διοργάνωση -που έχει κοστίσει στην Ιαπωνία περίπου 12 δισ. δολάρια- θα μπορούσε ακόμα να ακυρωθεί, αρνήθηκε να αποκλείσει αυτό το ενδεχόμενο.

Η αντίδραση αυτή, μάλλον δεν ήταν τυχαία καθώς ο αριθμός των κρουσμάτων στις αποστολές των χωρών ολοένα και αυξάνεται.

Αυτή τη στιγμή τα κρούσματα στο Ολυμπιακό Χωριό έχουν φτάσει τα 71, ενώ δύο ακόμα χορηγοί ανακοίνωσαν ότι δεν θα στείλουν τους αντιπροσώπους τους στην Τελετή Έναρξης, λόγω της τοπικής έξαρσης.

«Δεν μπορούμε να προβλέψουμε το τι μπορεί να γίνει με τον αριθμό των κρουσμάτων. Οπότε θα συνεχίσουμε τις συζητήσεις αν παρατηρηθεί έξαρση» είπε ο Μούτο χαρακτηριστικά και πρόσθεσε: «Έχουμε συμφωνήσει ότι με βάση την κατάσταση της πανδημίας θα συζητήσουμε ξανά. Αυτή τη στιγμή, τα κρούσματα μπορούν είτε να ανέβουν είτε να πέσουν, οπότε θα δούμε τι πρέπει να κάνουμε ότι προκύψει ζήτημα».

Ο Μούτο φημίζεται για την προσεκτική επιλογή των λέξεων που χρησιμοποιεί στη διάρκεια δημοσίων εμφανίσεών του και έτσι οι Ολυμπιακοί Αγώνες του Τόκιο παραμένουν ακόμη στον… αέρα!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ