aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣΟλυμπιακές εγκαταστάσεις: Μέσα στολίδια, απ’ έξω ατέλειες

Ολυμπιακές εγκαταστάσεις: Μέσα στολίδια, απ’ έξω ατέλειες

TOY HΡΟΔΟΤΟΥ ΜΙΛΤΙΑΔΟΥΣ (ΑΠΕΣΤΑΛΜΕΝΟΣ ΕΑΚ)

Στα γήπεδα που επισκεφτήκαμε, όπως η ολυμπιακή πισίνα και η αρένα γυμναστικής, ο χώρος έδειχνε όμορφος, στολισμένος με τα χρώματα και τα λογότυπα της διοργάνωσης. Από την τηλεόραση αναμφίβολα δείχνουν ωραία.

Έξω από τα γήπεδα χαλάει κάπως η εικόνα, αφού υπάρχουν ακόμη ατέλειες. Αρνητική εξαίρεση αποτελεί το Ολυμπιακό Σκοπευτήριο, το οποίο λίγες μέρες πριν ξεκινήσουν τα αγωνίσματα δεν είχε στολιστεί σχεδόν καθόλου στα χρώματα της διοργάνωσης!

Όπως γράψαμε και σε προηγούμενη ανταπόκριση, στον χώρο όπου δημιουργήθηκε το Ολυμπιακό Πάρκο, στην περιοχή Μπάχα ντα Ντιζούκα, υπήρχε φαβέλα με την ονομασία Vila Autodromo. Σήμερα παραμένουν ελάχιστα σπίτια από την κοινότητα, ενώ ιδιαίτερη εντύπωση μας έκανε το γεγονός ότι οι Βραζιλιάνοι ακόμη γκρέμιζαν φτωχές κατοικίες και μετά την άφιξη των δημοσιογράφων, στις αρχές Αυγούστου.

Ο καιρός στο Ρίο τις τελευταίες μέρες ήταν βροχερός και σχετικά κρύος. Από την Παρασκευή, ημέρα της τελετής έναρξης, και για τις επόμενες 2-3 μέρες, θα έχει ήλιο, με τον καιρό να αναμένεται να χαλάσει από την Τρίτη και έπειτα. Είναι άλλωστε νότιο ημισφαίριο και χειμερινή περίοδος στο Ρίο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ