aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣΟ πρώτος νεκρός στο Ρίο!

Ο πρώτος νεκρός στο Ρίο!

Νεκρός από σφαίρα έπεσε ένας Βραζιλιάνος που φέρεται πως προσπάθησε να κλέψει έναν διπλωμάτη. Το περιστατικό συνέβη στον δρόμο Avenida das Americas, μεταξύ του Ολυμπιακού Πάρκου και του κέντρου του Ρίο, λίγα λεπτά αφού πέρασε από εκεί η Ολυμπιακή Φλόγα.

Σύμφωνα με όσα μεταδίδει το Associated Press, ο διπλωμάτης είναι Ρώσος υποπρόξενος και διαπληκτίστηκε με το θύμα, όταν εκείνο προσπάθησε να τον κλέψει. Οι δύο άνδρες λέγεται πως πιάστηκαν στα χέρια και το όπλο που είχε ο νεαρός Βραζιλιάνος εκπυρσοκρότησε και τον τραυμάτισε θανάσιμα.

Η εφημερίδα Globo γράφει πως ο άνδρας ήταν μέσα στο αυτοκίνητό του (μια BMW X6) με την γυναίκα και την κόρη τους, όταν τους πλησίασε μια μηχανή με δύο άνδρες. Ο ένας έσπασε το παράθυρο του οδηγού χρησιμοποιώντας το όπλο του και του ζήτησε το ρολόι του. Ο οδηγός άρπαξε τον επίδοξο ληστή, τον τράβηξε μέσα στο αυτοκίνητο και πάνω στη μάχη σκοτώθηκε από το δικό του όπλο, ενώ ο άλλος που ήταν στη μηχανή εξαφανίστηκε…

Η Ρωσία πάντως, αρνείται το περιστατικό και σε επιστολή στο AP τονίζεται πως κανένα μέλος της διπλωματικής αποστολής της Ρωσίας δεν συμμετείχε σε τέτοιο περιστατικό. Την ίδια ώρα, το βραζιλιάνικο σάιτ Folha.uol.com αναφέρει πως ο Ρώσος διπλωμάτης ήταν απλά ένας Βραζιλιάνος με πλαστή ταυτότητα!

Η αστυνομία διερευνά το περιστατικό σε μια πόλη που οι ληστείες και η βία είναι δυστυχώς καθημερινό φαινόμενο…

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ