aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣO Πρόεδρος της ΚΟΕ υποδέχτηκε Α.Χριστοφόρου και Μ.Αθανασιάδη

O Πρόεδρος της ΚΟΕ υποδέχτηκε Α.Χριστοφόρου και Μ.Αθανασιάδη

Οι Ολυμπιακοί Αγώνες του Τόκυο διανύουν ήδη την τελευταία εβδομάδα διεξαγωγής, αφού ολοκληρώνονται την ερχόμενη Κυριακή 8 Αυγούστου και ήδη οι αθλητές αναχωρούν από το Τόκυο, επιστρέφοντας στις χώρες τους μετά την ολοκλήρωση των υποχρεώσεων τους.

Η αθλήτρια της Ποδηλασίας, Άντρη Χριστοφόρου, επέστρεψε το Σάββατο 31 Ιουλίου στην Κύπρο μαζί με τον Μάριο Αθανασιάδη, που στο Τόκυο ήταν ο μηχανικός της ομάδας (το τρίτο μέλος ήταν ο προπονητής Μιχάλης Χατζηιώαννου που επέστρεψε την προηγούμενη μέρα) και στο αεροδρόμιο Λάρνακας τους υποδέχτηκε ο Πρόεδρος της ΚΟΕ Γεώργιος Χρυσοστόμου.

Ο κ. Χρυσοστόμου συνεχάρη την Άντρη Χριστοφόρου και ολόκληρη την ποδηλατική ομάδα για την συμμετοχή και την προσπάθεια που κατέβαλαν και είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει μαζί τους για τον αγώνα που έδωσε. Υπενθυμίζεται ότι η ποδηλάτης κατά τη διάρκεια του αγώνα χτυπήθηκε από αυτοκίνητο άλλης ομάδας, ενώ στη συνέχεια ύστερα από απόφαση των κριτών για την οποία η κυπριακή ομάδα εξέφρασε δικαιολογημένα έντονα παράπονα, υποχρεώθηκε να σταματήσει προσωρινά τον αγώνα, γεγονός που συνέβαλε στην τελική ακύρωση της λόγω υπέρβασης του χρόνου απόστασης από την πρώτη αθλήτρια. Επιπρόσθετα συζήτησαν και για την παραμονή τους στα ξενοδοχεία που υπέδειξαν οι διοργανωτές εκτός Ολυμπιακού χωριού, ειδικά για την Ποδηλασία Δρόμου, τα αγωνίσματα της οποίας έχουν διεξαχθεί αρκετά μακριά από το Τόκυο.

Από την πλευρά τους, τα δύο μέλη της κυπριακής αποστολής, ευχαρίστησαν τον Πρόεδρο της ΚΟΕ για την παρουσία του στο αεροδρόμιο Λάρνακας, και κύρια για την βοήθεια που έδωσε η ΚΟΕ στους αθλητές κατά την παραμονή τους στην Ιαπωνία, και για τη συμμετοχή τους σε μια δύσκολη διοργάνωση, με ιδιαίτερες συνθήκες όπως εξελίχθηκαν για την Άντρη και τον Μάριο, τόσο στον αγώνα όσο και για τη γενικότερη συμμετοχή τους στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Στο αεροδρόμιο την Άντρη Χριστοφόρου και τον Μάριο Αθανασιάδη υποδέχτηκε επίσης και ο Διευθυντής Επιχειρήσεων και Αλυσίδας των Αδασμολόγητων καταστημάτων, Κωστάκης Κουκκουλής. Σε συνεργασία με την Ολυμπιακή Επιτροπή και την ΟΠΑΠ Κύπρου, ο χώρος των Αδασμολόγητων διαμορφώθηκε με τρόπο που θυμίζει Ολυμπιάδα, όπου προβάλλονται μέσα από οπτικό και άλλο υλικό οι 15 αθλητές της Ολυμπιακής μας ομάδας, αλλά και η ιστορία της ευρύτερης συμμετοχής της Κύπρου στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ