aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣΟ Φελπς ανεβαίνει στον βατήρα

Ο Φελπς ανεβαίνει στον βατήρα

ΤΟΥ ΗΡΟΔΟΤΟΥ ΜΙΛΤΙΑΔΟΥΣ (ΑΠΕΣΤΑΛΜΕΝΟΥ ΕΑΚ)

Στη σημερινή δεύτερη μέρα της δράσης, το μεγάλο ενδιαφέρον θα είναι στην πισίνα, εκεί όπου ξεχωρίζουν δύο αγωνίσματα. Τα 400μ. ελεύθερο γυναικών, όπου η Κέιτι Λεντέκι από τις ΗΠΑ ενδέχεται να διεκδικήσει το πρώτο από τα τρία χρυσά μετάλλια σε ατομικά αγωνίσματα, και τα 4×100μ. ελεύθερο ανδρών, ένα από τα αγαπημένα αγωνίσματα της πισίνας, στο οποίο φαβορί είναι η Γαλλία αλλά και οι ΗΠΑ που θα έχουν την ενίσχυση από τον Μάικλ Φελπς.

Στο αγώνισμα συμμετέχει και η Ελλάδα, με τους Οδυσσέα Μελαδίνη, Απόστολο Χρήστου, Χρήστο Κατραντζή και Κριστιάν Γκολομέεβ. Δίπλα από την πισίνα, στην αρένα γυμναστικής, θα διεξαχθεί ο προκριματικός του σύνθετου ατομικού γυναικών, με την προσοχή να είναι στην Αμερικανίδα Σιμόν Μπάιλς.

Στα ομαδικά σπορ, στο μπάσκετ και στην αρένα Καριόκας 1, που βρίσκεται μεταξύ της πισίνας και της γυμναστικής, η Ισπανία του Πάου Γκασόλ αντιμετωπίζει την ισχυρή Κροατία. Στο ποδόσφαιρο, η Βραζιλία του Νεϊμάρ, μετά την ισοπαλία στην πρεμιέρα, χρειάζεται τη νίκη κόντρα στο Ιράκ στο στάδιο της Μπραζίλια.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ