aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣΟ Μπολτ προκαλεί Φαν Νίεκερκ στην κούρσα του αιώνα: «Μακάρι να τρέξουμε στα 300 μ.»!

Ο Μπολτ προκαλεί Φαν Νίεκερκ στην κούρσα του αιώνα: «Μακάρι να τρέξουμε στα 300 μ.»!

Τα ξημερώματα της Δευτέρας άφησαν άφωνο τον πλανήτη. Ο μεν έσπασε το παγκόσμιο ρεκόρ στα 400 μ. (με επίδοση 43.03), ο δε έγραψε ιστορία κατακτώντας το τρίτο σερί χρυσό σε Ολυμπιακούς Αγώνες.

Μπορεί λοιπόν να τον εκτιμά απεριόριστα και να μίλησε με κολακευτικά λόγια για το επίτευγμα του Γουέιντ Φαν Νίεκερκ, ωστόσο ο Γιουσέιν Μπολτ είναι γνωστό ότι λατρεύει τις προκλήσεις. Γι’ αυτό και δεν θα μπορούσε να αρνηθεί την προοπτική του να διοργανωθεί η… κούρσα του αιώνα:

«Ελπίζω την επόμενη σεζόν, αν είναι σε καλή κατάσταση και ο προπονητής μου το επιτρέψει, να έχουμε την ευκαιρία να τρέξουμε. Θα ήθελα πραγματικά να τον ανταγωνιστώ στα 300 μ., θα ήταν πολύ καλός αγώνας», είπε χαρακτηριστικά στη «Sydney Morning Herald».

Κι όταν του τέθηκε υπόψη ότι ο Φαν Νίεκερκ έτρεξε τα πρώτα 200 μ. σε 19,94 δευτερόλεπτα, όχι μόνο δεν πτοήθηκε, αλλά εμφανίστηκε ακόμα πιο βέβαιος για την επικράτησή του: «Δεν υπάρχει περίπτωση να με κερδίσει στα 200μ. Δεν ανησυχώ γι’ αυτό».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ