aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣO Αχιλλέως φωτογραφίζει… Παρίσι 2024!

O Αχιλλέως φωτογραφίζει… Παρίσι 2024!

Ο πρωταθλητής μας στη σκοποβολή, κι ένας από τους κορυφαίους Κύπριους αθλητές όλων των εποχών, ο Γιώργος Αχιλλέως, παρά το γεγονός ότι πλησιάζει τα 41 του χρόνια, δεν το βάζει κάτω. Με ανάρτησή του στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, με αναφορά στη συμμετοχή του στους Ολυμπιακούς Αγώνες για πέμπτη φορά, σημειώνει μεταξύ άλλων «θα επιστρέψω»! Γεγονός που παραπέμπει σε σενάριο ότι θα συνεχίσει την καριέρα του και θα επιδιώξει να είναι «παρών» στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι, το 2024.

Αναλυτικά η ανάρτησή του Γιώργου Αχιλλέως:

«Παρακολουθώντας τους 6ους Ολυμπιακούς Αγώνες (5 συμμετοχή ως αθλητής), αν και έφτασα στην 9η θέση, που δεν ήταν αυτός ο στόχος μου. Το τελικό μου σκορ 122/125 στα τελικά αποτελέσματα της πρόκρισης είναι μέχρι στιγμής η υψηλότερη βαθμολογία μου σε όλους τους Ολυμπιακούς Αγώνες, αυτό αποδεικνύει ότι έδωσα τον καλύτερό μου εαυτό.
Πρέπει να πω ότι έχω μείνει με την αίσθηση εκπληρωμένος, ευγνώμων, υπερήφανος και τώρα πίσω στην πίστα έτοιμος για πολλά περισσότερα!

Θέλω να ευχαριστήσω τη γυναίκα μου, την οικογένειά μου, τον προπονητή μου Αντώνη Ανδρέου, τον ψυχολόγο μου Αδάμο Παπαντωνίου, τον CSO, COC για όλη την υποστήριξη.

Special thanks to OPAP Cyprus, Beretta, Victory Cartridges, FX Pro γιατί χωρίς εσάς αυτό το όνειρο δεν θα γινόταν!
Θα επιστρέψω».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ