aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣΜεγάλη Κατερίνα Στεφανίδη, 4η στους Ολυμπιακούς Αγώνες!

Μεγάλη Κατερίνα Στεφανίδη, 4η στους Ολυμπιακούς Αγώνες!

Άγγιξε το μετάλλιο η συγκινητική Κατερίνα Στεφανίδη!

Η χρυσή Ολυμπιονίκης του Ρίο έκανε μια τρομερή προσπάθεια στον τελικό του επί κοντώ στο Τόκιο, ισοφαρίζοντας την καλύτερη φετινή επίδοσή της (4,80μ.), αλλά έκανε ένα άκυρο στα 4,85μ. και άλλα δύο στα 4,90μ., μένοντας στην 4η θέση, που είναι, φυσικά, μια τεράστια επιτυχία για μια τεράστια αθλήτρια!

Η Στεφανίδη πέρασε με την τρίτη προσπάθειά της τα 4,50μ., το ίδιο και τα 4,70μ., ενώ έκανε το μεγάλο άλμα με τη δεύτερη προσπάθειά της στα 4,80μ., που την έβαλε σε τροχιά διεκδίκησης μεταλλίου!

Όσο για την έτερη Ελληνίδα του τελικού, Νικόλ Κυριακοπούλου, πέρασε τα 4,50μ. με τη δεύτερη προσπάθειά της, αλλά είχε τρεις άκυρες στα 4,70μ. και τερμάτισε στην 8η θέση, κάνοντας και εκείνη, όμως, μια εξαιρετική προσπάθεια, στους 4ους Ολυμπιακούς Αγώνες της καριέρας της!

Από εκεί και πέρα, είδαμε έναν σπουδαίο τελικό, με την Αμερικανίδα Κέιτι Ναζότ να περνάει με τη δεύτερη προσπάθεια τα 4,90μ. και να… κλέβει το χρυσό μετάλλιο από τη Ρωσίδα Σιντόροβα. Η Βρετανίδα Χόλι Μπράντσο έκανε τρεις άκυρες προσπάθειες στα 4,90μ. και πήρε το χάλκινο μετάλλιο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ