aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣLa Repubblica: «Η ΔΟΕ έχει αποφασίσει την τιμωρία της Ιταλίας από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του...

La Repubblica: «Η ΔΟΕ έχει αποφασίσει την τιμωρία της Ιταλίας από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο»

Εκτός Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο θα αφήσει την Ιταλία η ΔΟΕ υποστηρίζει σε αποκλειστικό της δημοσίευμα η εφημερίδα «La Repubblica». Όπως αναφέρει πρόκειται για μια απόφαση που έχει ληφθεί και θα ανακοινωθεί την ερχόμενη Τετάρτη, 27 Ιανουαρίου.

Φέρεται να αποτελεί την τιμωρία της ΔΟΕ στην Ιταλία σε μια μεταρρύθμιση στον αθλητικό νόμο ο οποίος αφαιρεί –όπως υποστηρίζει- τις ελευθερίες από αυτή με αποτέλεσμα να χάνει την αυτονομία της.

Έτσι οι Ιταλοί αθλητές δεν θα μπορούν να αγωνιστούν εκπροσωπώντας την Ιταλία και θα πρέπει –εάν θέλουν- να συμμετέχουν ως ανεξάρτητοι.

«Η Διεθνής Ολυμπιακή Επιτροπή έχει αποφασίσει την τιμωρία της Coni (ιταλική ολυμπιακή επιτροπή), κάτι που θα εμπόδιζε τους Ιταλούς αθλητές να αγωνιστούν στους Ολυμπιακούς αγώνες του Τόκιο υπό τη σημαία της χώρας μας και θα μπορούσαν να το κάνουν μόνο ως ανεξάρτητοι αθλητές», αναφέρει μεταξύ άλλων το σχετικό δημοσίευμα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ