aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣΚορωνοϊός: Οι φόβοι, η αναβολή και η επίσημη θέση ενόψει Ολυμπιακών Αγώνων

Κορωνοϊός: Οι φόβοι, η αναβολή και η επίσημη θέση ενόψει Ολυμπιακών Αγώνων

Το καλοκαίρι το Τόκιο θα φιλοξενήσει την κορυφαία αθλητική διοργάνωση του πλανήτη, αλλά πολλοί φοβούνται πως ίσως χρειαστεί να αναβληθούν εξαιτίας του κορωνοϊού. Για το ζήτημα αυτό ρωτήθηκε σε συνέντευξη Τύπου ο Υπουργός Υγείας της Ιαπωνίας, Κατσουνόμπου Κάτο, ο οποίος απάντησε ότι «είναι πολύ πρόωρο να γίνει οποιαδήποτε συζήτηση για την ακύρωση των Ολυμπιακών Αγώνων στο Τόκιο».

Η διοργάνωση είναι προγραμματισμένο να αρχίσει την 24η Ιουλίου, όμως όπως φαίνεται, το σενάριο να αναβληθούν, αν και προς το παρόν ακραίο, υπάρχει στο τραπέζι. Ο Κάτο απάντησε διπλωματικά και όταν ρωτήθηκε για το αν υπάρχει ενδεχόμενο αναβολής τους ή να μεταφερθούν σε άλλη χώρα, αρκέστηκε στο να πει πως επί του παρόντος δεν υπάρχει θέμα, αλλά δεν απέκλεισε και εντελώς την πιθανότητα αυτή.

Αρκετοί έχουν εκφράσει την ανησυχία τους και μάλιστα, ένας από τους υποψήφιους για το αξίωμα του δημάρχου του Λονδίνου διαβεβαίωσε ότι η πρωτεύουσα της Βρετανίας είναι έτοιμη να τους φιλοξενήσει εάν απαιτηθεί.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ