aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣΚοινοί οι στόχοι ΚΟΕ & ΡΙΚ

Κοινοί οι στόχοι ΚΟΕ & ΡΙΚ

Το Ολυμπιακό Μέγαρο επισκέφθηκε την Τετάρτη 8 Δεκεμβρίου, ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του ΡΙΚ Μιχάλης Μιχαήλ για προγραμματισμένη συνάντηση με τον Πρόεδρο της ΚΟΕ Γεώργιο Χρυσοστόμου. Τον κ. Μιχαήλ συνόδευαν η Αναπληρώτρια Προισταμένη Προγραμμάτων Τηλεόρασης Γιούλα Κυριάκου, και ο Προϊστάμενος Αθλητικής Υπηρεσίας Σάββας Αριστοδήμου. Από πλευράς ΚΟΕ στη συνάντηση παρέστησαν επίσης ο Αντιπρόεδρος Γιώτης Ιωαννίδης, ο Γενικός Γραμματέας Ανδρέας Γεωργίου, ο Ταμίας Αλέξανδρος Χριστοφόρου και το Μέλος του Εκτελεστικού Συμβουλίου Ανδρέας Θεοφυλάκτου.

Κοινός τόπος από τις συζητήσεις που έγιναν, είναι η αποφασιστικότητα για ενδυνάμωση των σχέσεων και οι περαιτέρω τρόποι συνεργασίας στο πλαίσιο των κοινών στόχων, και της πολυετούς συνεργασίας που ενώνει τους δύο οργανισμούς στο χώρο του αθλητισμού. Ανάμεσα στα θέματα που συζητήθηκαν ήταν η προβολή του έργου της ΚΟΕ, των Αθλητικών Ομοσπονδιών και των αθλητών, καθώς και θέματα κοινού ενδιαφέροντος που αφορούν στις μεγάλες αθλητικές διοργανώσεις που συμμετέχει η ΚΟΕ και καλύπτει διαχρονικά το ΡΙΚ.

Η επίσκεψη του κ. Μιχαήλ στο Ολυμπιακό Μέγαρο πραγματοποιήθηκε ενόψει των προετοιμασιών για τη διεξαγωγή της 32ης Συνόδου της Εθνικής Ολυμπιακής Ακαδημίας Κύπρου που θα πραγματοποιηθεί το διήμερο 10-11 Δεκεμβρίου. Στο πλαίσιο της παρουσίας της αντιπροσωπείας του ΡΙΚ, πραγματοποιήθηκε επίσης ξενάγηση σε όλους τους χώρους του Μεγάρου από το Μέλος του Εκτελεστικού Συμβουλίου της ΚΟΕ και Κοσμήτορα της ΕΟΑΚ Κλέα Παπαέλληνα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ