aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣΚΟΕ - Ολυμπιακή Ομάδα «Τόκυο 2020»: Συνάντηση με Κάλια και Νικόλα Αντωνίου

ΚΟΕ – Ολυμπιακή Ομάδα «Τόκυο 2020»: Συνάντηση με Κάλια και Νικόλα Αντωνίου

Στο πλαίσιο των συναντήσεων που καθιερώθηκαν μεταξύ Κυπριακής Ολυμπιακής Επιτροπής και αθλητών που συγκροτούν την Ολυμπιακή Ομάδα «Τόκυο 2020», αντιπροσωπεία της ΚΟΕ ολόκληρωσε τις προσωπικές συναντήσεις στο Ολυμπιακό Μέγαρο, με τους δύο Κολυμβητές της ομάδας, τα αδέλφια Νικόλα και Κάλια Αντωνίου.

Στη συνάντηση παραβρέθηκαν από πλευράς ΚΟΕ, ο Πρόεδρος Γιώργος Χρυσοστόμου, ο Αντιπρόεδρος Γιώτης Ιωαννίδης, o Ταμίας Αλέξανδρος Χριστοφόρου και υπό την ιδιότητα του ως Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Κολύμβησης, καθώς και ο πατέρας των δύο νεαρών πρωταθλητών Λουκάς Αντωνίου.

Στο πλαίσιο της συνάντησης ο Πρόεδρος της ΚΟΕ Γεώργιος Χρυσοστόμου, συνεχάρη τους δύο αθλητές για την μεγάλη τους επιτυχία, αλλά και την πρόοδο που σημείωσαν τον τελευταίο χρόνο σε ότι αφορά τις επιδόσεις τους, και σημείωσε ότι έτυχαν από την ΚΟΕ όλο αυτό το διάστημα τον ίδιο βαθμό στήριξης που αποδόθηκε προς όλους τους αθλητές σε ότι αφορά την προετοιμασία και την παρουσία στο Τόκυο.

Από την πλευρά του ο Αντιπρόεδρος της ΚΟΕ Γιώτης Ιωαννίδης, σημείωσε ότι λίγες μόνο μέρες πριν την έναρξη των αγώνων, όλα δείχνουν ότι οι προσπάθειες που καταβλήθηκαν τόσο καιρό έτσι ώστε να φτάσουν οι αθλητές στο Τόκυο υπό τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις αποδίδουν καρπούς, και ευχήθηκε καλή επιτυχία στους δύο αθλητές.

Οι δύο αθλητές που έχουν προπονητή τον Σταύρο Μιχαηλίδη, ευχαρίστησαν την ΚΟΕ για την στήριξη και την βοήθεια που τους παρείχε, και διαβεβαίωσαν ότι στο Τόκυο θα έχουν ως στόχο την καλύτερη δυνατή παρουσία και θα προσπαθήσουν να ξεπεράσουν τα μέχρι σήμερα αγωνιστικά τους ρεκόρ.

Ο κ. Αλέξανδρος Χριστοφόρου υπό την ιδιότητα του ως Πρόεδρος ΚΟΕΚ, ευχαρίστησε τον Πρόεδρο της ΚΟΕ αλλά και την ΚΟΕ γενικότερα για την στήριξη προς τους αθλητές, και σημείωσε ότι η μόνιμη παρουσία κολυμβητών στους Ολυμπιακούς Αγώνες, δείχνει τη ψηλή θέση του αθλήματος στην Κύπρο, και εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι οι δύο κολυμβητές θα εκπροσωπήσουν επάξια την Ομοσπονδία και το άθλημα.

Οι δύο κολυμβητές θα λάβουν μέρος αμφότεροι, τόσο στα 50μ. Ελεύθερο όσο και στα 100 μέτρα Ελεύθερο. Ο Νικόλας Αντωνίου θα αγωνιστεί στις 27 Ιουλίου στον προκριματικό των 50μ. ελεύθερο και στις 30 Ιουλίου στον προκριματικό των 100 μέτρων Ελεύθερο. Η Κάλια Αντωνίου θα αγωνιστεί στον προκριματικό των 50μ. στις 28 Ιουλίου και στις 30, την ίδια μέρα με τον Νικόλα, στον προκριματικό των 100μ. Ελεύθερο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ