aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣΚΟΕ: Μίλαν Τραΐκοβιτς ο 7ος

ΚΟΕ: Μίλαν Τραΐκοβιτς ο 7ος

Ο Μίλαν Τραΐκοβιτς εξασφάλισε το όριο πρόκρισης για τους Ολυμπιακούς Αγώνες «ΡΙΟ 2016» στο αγώνισμα των 110 μέτρων μετ’ εμποδίων, σημειώνοντας επίδοση 13.39 στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Στίβου που διεξάγεται στο Άμστερνταμ.

Ο 25χρονος πρωταθλητής του ΓΣΟ αγωνίστηκε στην πρώτη σειρά των προκριματικών, σε ένα αγώνα που έγινε υπό βροχή,  καταλαμβάνοντας την πρώτη θέση με επίδοση 13.39 (αν.+0.3) που αποτελεί νέο Παγκύπριο ρεκόρ. Το προηγούμενο ρεκόρ το κατείχε ο ίδιος με 13.54 και το είχε σημειώσει νωρίτερα τη φετινή περίοδο. Το όριο πρόκρισης για τους Ολυμπιακού Αγώνες είναι 13.47.

Στους αγώνες «ΡΙΟ 2016», το αγώνισμα των 110 μέτρων μετ’ εμποδίων Ανδρών θα διεξαχθεί στο Ολυμπιακό Στάδιο στις 15 και 16 Αυγούστου. Ο πρώτος προκριματικός γύρος θα είναι στις 15 Αυγούστου, ενώ οι ημιτελικές σειρές και ο τελικός του αγωνίσματος θα διεξαχθούν στις 16 Αυγούστου.

Η Κυπριακή Ολυμπιακή Επιτροπή εκφράζει θερμά συγχαρητήρια στον Μίλαν Τραΐκοβιτς, τον προπονητή του Αντώνη Γιαννουλάκη, και την ΚΟΕΑΣ, για την μεγάλη επιτυχία.   Ο Μίλαν Τραΐκοβιτς γεννήθηκε στις 17 Μαρτίου 1992. Είναι ο έβδομος αθλητής Στίβου που προκρίνεται στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Οι άλλοι έξι είναι οι Κυριάκος Ιωάννου (Ύψος), Απόστολος Παρέλλης (Δισκοβολία), Δημήτρης Χονδροκούκης (Ύψος), Λεοντία Καλλένου (Ύψος), Ραμόνα Παπαϊωάννου (100μ. &200μ.) και Άντρη Χριστοφόρου και Ελένη Αρτυματά (200μ.). Συνολικά η Κυπριακή Ολυμπιακή Ομάδα αριθμεί 17 αθλητές.

 

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ